ADİL VE ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞI

21

ADİL VE ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞI
27 Şubat 2014 - 20:43
21.Dönem Samsun Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz, seçim çalışmaları kapsamında Atakum ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Beraberinde CHP Atakum İlçe Başkanı Ali Ekber Bolat ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gezen Tarık Cengiz "Samsun'un artık nefes almaya ihtiyacı var, Samsun daha adil, daha şeffaf bir yönetim anlayışıyla idare edilmeyi hak ediyor" dedi.

Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla da sohbet eden Cengiz, "Sadece şehir merkezi değil gittiğimiz her ilçede, her köyde karşılığımız var, bunları halkımızdan görüyoruz. Bunun tek nedeni var üzerimize aldığımız her vazifeyi hak ederek yaptık. Ne harama el uzattık, ne de etrafımızı zengin ettik, bizim tek hedefimiz vardı. Milletimizin huzur ve refah içinde olmasıydı. Ama ne yazık ki bu iktidar zihniyeti milletin refah seviyesini düşürdüğü gibi bir de rızkına göz dikti. Ortalarda dolaşan iddialar, çıkan ses kayıtları, görüntüler çok acı verici. Siyaset bu kadar çirkinleşmemeli. O oturduğunuz koltukta siz milleti temsil ediyorsunuz. Kendi milletini temsil yetkisine sahip bir başbakan nasıl olur da kendi milletini soymaya yeltenir anlamış değilim" ifadelerini kullandı.

Samsun'daki yönetim anlayışını da eleştiren CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz, "AKP Türkiye'ye eziyet çektiriyor, bu partinin mensubu Yusuf Ziya Yılmaz ise Samsun'a eziyet çektiriyor. Samsunspor'a, dolmuşçu esnafına, saathane esnafına herkese eziyet çektiriyor. Ben yaptım oldu anlayışında kararlar çıkararak halkımızı mağdur ediyor. Artık bu anlayışa bir son verin. Bu seçimler sizin kaderinizdir. Doğru ile yanlışın, karanlık ile aydınlığın, demokrasiye diktatörlüğün hesaplaşması olacaktır" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum