SEÇMEN OLSAM

"Seçmen Olsam Benim Gibi Birine Oy verirdim"        Esnaf ve halk ziyaretlerini sürdüren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, bir grup iş adamının Bebek Kafe'de organize ettiği yemeğe ka

SEÇMEN OLSAM
08 Şubat 2014 - 13:42

"Seçmen Olsam Benim Gibi Birine Oy verirdim"


       Esnaf ve halk ziyaretlerini sürdüren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, bir grup iş adamının Bebek Kafe'de organize ettiği yemeğe katılırken, "Dürüstüm, çalışkanım, üretkenim, halkla içiçeyim. Ben seçmen olsam, böyle bir adama oy verirdim" dedi.

Hayatının 15 yılını Atakum'a hizmet etmek için verdiğini,helali hoş olsun dediğini ve bir beş yıl daha görevi sürdürmek için gelen baskılara dayanamayarak aday olduğunu dile getiren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, " 2009 seçim kitapçığımızda Atakum'u Karadeniz'in yıldızı yapacağız diye söz vermiştik. Bugün bunu başarmış olmanın haklı gururunu yaşıyorum. İlçemiz 150 bin nüfusa ulaşmış bir çekim merkezidir. Ortaya koyduğumuz turizm, eğitim ve sağlık vizyonları doğrultusunda gelişiyor ve değişiyoruz. Verdiğimiz 1600 işyeri açma ruhsatı, hemen hemen bütün özel okulların ve hastanelerin bölgemizde olması bunun açık ve net bir kanıtıdır. Büyük bir gayret ve emekle Atakum'u geleceğe taşımak, bunu da sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmek için çabalıyoruz" diye konuştu.

Görev süresi boyunca başarılı çalışmalara ve projelere imza attıklarının da altını çizen Başkan Burma,"Allah'a şükürler olsun ki,  görevimi başarıyla, lekesiz, düzgün, dürüst bir şekilde yapıyorum. Halk için çalışıyor, üretiyorum. Eksikliklerimiz elbette ki vardır. Bunlar, koca ormandaki kırık bir dal parçası gibi önemsiz, düzeltilebilir şeylerdir. Atakum'a yaptığım hizmetlerin devamı için sabırsızlanıyorum, heyecan içerisindeyim. Zaten bu heyecan olmasa aday da olmazdım" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum