İLKADIM GEREKLİ HİZMETİ ALAMADI

"Halk aynı görüşte birleşiyor; 'Yatırım Yok' Esnaf ve vatandaş buluşmalarında yoğun ilgi gören AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Halkta büyük bir değişim beklentisi gör

İLKADIM GEREKLİ HİZMETİ ALAMADI
22 Şubat 2014 - 18:21

"Halk aynı görüşte birleşiyor; 'Yatırım Yok'


Esnaf ve vatandaş buluşmalarında yoğun ilgi gören AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Halkta büyük bir değişim beklentisi gördüklerini ifade etti.

Halkta artış gösteren değişim beklentisinin yankılarını yakınen aldıklarını belirten AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Halkta en büyük algının 5 yıl boyunca gereken yatırımın ilçeye kazandırılmadığı görüşünde birleşiyor." dedi.

İDEAL İLKADIMI İNŞA ETMEYE GELİYORUZ


Son beş yılda kaybedilen zamanın geri getirelemeyeceğini, hizmete açığının ise, AK Parti Belediyecilik anlayışı ile kapatılabileceğini söyleyen Tok, " Biz hükümetimizin yatırımlarını, tecrübe ve birikimlerimizi İlkadım'a hizmet olarak sunmayı istiyoruz. AK Partinin insan odaklı, güler yüzlü ve dinamik çalışma felsefesini benimseyerek, sistemli bir şekilde yolumuza kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Yapacaklarımız değil, yaptıklarımız bizim teminatımızdır. Yeniden hizmet etmeye, yeniden halkımızla birlikte olmaya geliyoruz. Vatandaşımızın ideallerindeki İlkadımı inşa etmek için buradayız. " diye konuştu.

"VİZYONER PROJELER HAZIR"


İlkadım’ı  vizyoner projelerle 2023’e hazırlayacaklarını ifade eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok,  " Biz, milletin hizmetkârı olarak milletimize karşılıksız hizmet etmek için varız. Dün olduğu gibi bugün ve yarında milletimize hizmete devam edeceğiz.  Çok iş başardık. Çok yol aldık. İlkadım için en doğru ve en iyi hizmetleri üretip, önümüzdeki bütün engelleri aşarak birlikte yaşadığımız bir İlçe için ne gerekiyorsa yapacağız."  diye konuştu.

"HERKESİMİ İLGİLENDİREN PROJELERİMİZ VAR"


Toplumun tüm katmanlarını ilgilendiren birçok projelerinin bulunduğunu belirten Tok, Kadın, Çocuk, Genç, Yaşlı ve Engelli vatandaşlara yönelik çok sayıda projelerinin hazır olduğunu, AK Parti Belediyecilik anlayışını İlkadım'da hâkim kılarak hükümet ve özel teşebbüs yatırımlarını ilçeye kazandıracaklarını ifade etti. Tok, Eğitim, spor, kültür-sanat ve sosyal içerikli birçok faaliyeti mimari projelerle taçlandıracaklarını söyledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum