Reklam
Reklam
Reklam

"MADDİ SIKINTILARI AŞAMIYORUZ"

KAR; "ÇIKIŞIMIZ SÜRÜYOR, ANCAK MADDI SIKINTILARI AŞAMIYORUZ" Kulüp Başkanımız Emin Kar, Nuri Asan Tesislerimizde, ikinci başkanımız Recep Hun ile birlikte basın toplantısı düzenledi

Reklam
"MADDİ SIKINTILARI AŞAMIYORUZ"
25 Şubat 2014 - 20:01
Reklam

KAR; "ÇIKIŞIMIZ SÜRÜYOR, ANCAK MADDI SIKINTILARI AŞAMIYORUZ"


Kulüp Başkanımız Emin Kar, Nuri Asan Tesislerimizde, ikinci başkanımız Recep Hun ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Başkanımız Kar, ligde 11 haftadır takımın yenilmediğini ve çıkışının sürdüğünü, ama maddi sıkıntıların bir türlü aşılamadığını söyledi.

FİNAL MAÇLARI OYNAYACAĞIZ


Artık final maçları oynayacaklarının altını çizen Başkanımız Emin Kar, şunları kaydetti; "İç sahada ligin ikinci yarısında 4 maç oynadık ve hepsini kazandık. 5 maçımız daha var ve bunlar final havasında geçecek. Sadece iç saha değil, dış sahada alacağımız puanlar bizim ligde konumumuzu belirleyecek. Özellikle şampiyonluğumuzu etkileyecek takımlarla mücadelemiz var. Bizim gibi şampiyonluğa oynayan Ankaraspor, Orduspor, Manisaspor ve Balıkesirspor gibi takımlarla deplasmanda oynayacağız. Bu takımlar arasından ilk maçımızı Balıkesirspor ile deplasmanda pazar günü yapacağız. Bu maçlardan alınacak galibiyetler bizi bir üste taşıyacak. Biz maçlara tek tek bakıyoruz ve hepsine bir final gibi yaklaşıyoruz."

HERKES SÜPER LİGE İNANDI


"Ekonomik sıkıntı yüzünden Gaziantep'e çok zor gittik" diyen Başkanımız Kar, "Ekonomik sıkıntılar yavaş yavaş baş göstermeye başladı. Artık gitmiyor. Biz her gün burada ekonomik sıkıntıları çözmek için uğraşıyoruz ama birkaç kişinin bu takıma yardım etmesiyle yürümüyor. Eski futbolcumuz Bahia'nın alacakları var. Bunun için CAS'a itirazda bulunacağız. Ayrıca Fink, Valdomira, Pal Lazar, Serdar Özkan, Uğur Boral, Selim Teber'e borçlarımız var. Sadece bu değil, mevcut futbolcularımıza da borçlarımız var. Birçok yere gidiyoruz ve yardım istiyoruz. Tesislerin ve stadyumun etrafında reklam alanlarımız var ancak reklam alamıyoruz. Taraftarımız birleşti, inanılmaz bir destek var. Taraftarlarımız, futbolcularımız ve teknik yönetimimiz inandı Süper Lig'e yükseleceğimize ama geçen hafta Gaziantep deplasmanına ekonomik sıkıntı yüzünden çok zor gittik" diye konuştu.

FUTBOLCUMUZ BİZİ BUNALTMADI


Bugüne kadar futbolcuların kendilerini para konusunda hiç bunaltmadığını vurgulayan Kar, "Futbolcularımızın da yükümlülükleri ve bakacak bir aileleri var. Bizi hiç para konusunda bunaltmadılar, onlara çok teşekkür ediyorum. Biz sadece onlara küçük makyaj yaptık yani primlerini ödeyerek buralara kadar geldik. Artık Samsun şehrinin takımına sahip çıkması lazım. Ligde zor bir döneme girdik. Belki 5 hafta sonra ligde farklı bir yerde olacağız. 'Bu takım küme düşer' diyenler, play-off'tan vazgeçti, şampiyon olacak diyorlar ama futbolcularımıza ödeme yapamıyoruz. Şunu açıklıkla söyleyeyim ve her zamanda söylüyorum, eski bakanımız Suat Kılıç'a, valimiz Hüseyin Aksoy'a ve AK Parti il başkanımız Fuat Köktaş'ın her zaman büyük desteğini gördük. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Artık, bu kentin ileri gelenlerinin bize yardım etmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

FUTBOLCUYA 2 MİLYON BORCUMUZ VAR


Samsunspor'un özellikle geçmiş borçlarının çok fazla olduğunu dile getiren Kar, şunları kaydetti: "Takımımız çok iyi olduğu için ekonomik sıkıntıyı ikinci plana attı. Ligde aldıkları iyi neticelerle şehir havaya girdi. 14 puan farkını 5'e kadar düşürdük. Şimdi rakiplerimizle oynayacağız. İnanıyorum ki onlardan da puan ve puanlar alacağız ama takıma sahip çıkılması gerekiyor. Futbolcularımıza 2 milyon lira borcumuz var. Artık bu oyunculara ödeme yapmamız gerekir."

SIDDIK'I KUTLADI


Bu arada, 1461 Trabzon maçında centilmence davranan Sıddık'ı kutlayan Başkanımız Emin Kar," Bazı çevreler bu maçta kavga çıkması için beklediğini ancak bunda başarılı olamadığını da ifade ederek," Maçta tatsız bir olay olmadı. Misafirlerimizi ağırladık. Bizi en çok sevindiren ise Galatasaray-Beşiktaş maçında Semih'in yaptığı ve herkesin takdirle karşıladığı olayın aynısı bu maçta da gerçekleşti. 1461 Trabzonlu oyuncu Sıddık takımının 1-0 yenik durumda olmasına rağmen hakemin korner diye verdiği kararın yanlış olduğunu söyleyerek örnek bir davranışta bulunmuştur. Bu olay takdire şayandır. Sıddık'ı bu örnek davranışı nedeniyle kutluyorum." dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum