TOK, ORTAK AKIL MERKEZİ

Tok, STK'lara Ortak Akıl Merkezi Yapacak AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, kamu yararı güden sivil toplum örgütlerini tek çatı altında buluşturan 'Ortak Akıl' binası i

TOK, ORTAK AKIL MERKEZİ
11 Mart 2014 - 03:17
Tok, STK'lara Ortak Akıl Merkezi Yapacak

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, kamu yararı güden sivil toplum örgütlerini tek çatı altında buluşturan 'Ortak Akıl' binası inşa edeceklerini söyledi.

Sivil Toplum Örgütlerini tek bir çatı altında toplayıp yönetime katkı sunmalarını hedeflediklerini ifade eden Tok, meslek odalarını, hemşeri derneklerini ve kamu yararı gözeten sivil toplum kuruluşlarını bir merkezde buluşturacaklarını kaydetti.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, TES İŞ Sendikası ve Havzalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, TES İŞ Sendikası ziyaretini AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ile birlikte gerçekleştirdi.

AK PARTİ KENTLERE VİZYON KATMIŞTIR

Sendika yöneticileriyle görüşen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok,  Sendikalar, meslek örgütleri ve dernekler gibi toplum menfaatini ön planda tutan sivil toplum örgütlerini önemsediğini kaydetti. İlkadım'da kaybolan beş yılın açığının AK Parti Belediyecilik anlayışı ile kapanabileceğini söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti Belediyeciliğinin 'kendi kendisiyle yarışır' hale geldiğini kaydetti.  Milletvekili Yeni, AK Parti Belediyecilikte rüştünü göstermiştir. Hükümetimizin yerel yönetimlerimizle ortak yatırımları kentleri vizyon katmıştır. Kentler AK Parti Belediyecilik anlayışıyla şahsiyet kazanmıştır. Hem genelde hem yerelde başlayan hamleler şehirlere modern bir kimlik kazandırmıştır. " diye konuştu.

TES İŞ Sendika ziyaretinin ardından AK parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Havzalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.  Tok, dernek ziyaretine seçimlerdeki rakibi CHP'li Vedat Yılmaz ve MHP'li Necattin Demirtaş ile karşılaştı.

'ORTAK AKIL MERKEZİ'

Samsun için ortak akıl etrafında buluşması gerektiğini kaydeden AK Parti İlkadım Belediyesi Başkan Adayı Erdoğan Tok,  " Hemşeri derneklerini Samsun için aynı uğurda buluşturarak,  ortak gayede buluşturacağız. Farklı şehirlerden gelebiliriz. Kültürümüz değişik olabilir. Kavaklı, Çarşambalı, Trabzonlu, Bayburtlu, Gümüşhaneli, Rizeli, Ordulu, Artvinli olabiliriz. Önemli olan mikro değil, makro düşünmeliyiz. Çatışmanın değil, kardeşliği tesis edeceğiz.  Yapmamız gereken yaşadığımız kent için aynı gaye üzerinde buluşmak. Hizmet etmek" diye konuştu.

Sivil Toplum Örgütlerini ve hemşeri derneklerini bir arada tutan 'Ortak Akıl Merkezi' inşa edeceklerini belirten Tok, İlkadım’da yönetim anlayışının değişmesi gerektiğine vurgu yaparak, yönetimde söz sahibi olan ve halkın gönlünde iz bırakan kendini yenileyen bir yönetime ihtiyaç olduğunu ifade etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum