NEDEN SAMSUNSPOR'A SAHİP ÇIKMIYOR?

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr Ferhat Günaydın seçim çalışmalarına Samsun da devam etti

NEDEN SAMSUNSPOR'A SAHİP ÇIKMIYOR?
27 Şubat 2014 - 20:54
MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr Ferhat Günaydın seçim çalışmalarına Samsun da devam etti. Bir dizi kurum ziyaretinde bulunan Günaydın’dan Büyükşehir Belediyesiyle ilgili yine çarpıcı açıklamalar geldi.

Paralar Nerede?


Samsun şehir merkezindeki otopark sorununu tekrar gündeme taşıyan Günaydın yaptığı açıklamada; Yıllardır Samsun da otopark yapımı adı altında paralar toplanıyor. Toplanan bu paralarla nerelere kaç tane otopark yapılmış bilmek isterim. Bu soruları cevabını bilmek hepsinden önce vatandaş olarak hakkım değil mi? Seçim çalışmalarına başladığımdan beri sayın başkana kamuoyunun bilmesi gereken birçok soru yöneltiyorum ama başkan her zaman ki tavrına devam ediyor.

Neden Samsunspor’a Sahip Çıkmıyorsun?


Birçok yerde Samsunspor’a yardım amaçlı paralar toplandı. Bu paralar ne zaman nereye kullanıldı? Büyük Samsunspor sevdalısı Sayın Emin Kar beyefendinin isyanını duymuyor mu? Koskoca bir marka olan takımımız bugün bunca maddi sıkıntı içindeyken ne yapıyor? Samsunun merkez ve ilçeleri dahil adım başı resmini koyana kadar neden kulübe sahip çıkmıyorsun?  O kadar resim bastırana kadar takımı ve taraftarını deplasmana gönder de inanalım bu şehre ne kadar sevdalı olduğunu. Hem şehre sevdanızdan bahsedeceksin, hem de şehrin en büyük markasını önce kullanıp sonra yalnız bırakacaksın. Böyle aşk mı olur?

Amisos 55 den Net Tavır…


Ziyaretleri kapsamında Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Merkezini ziyaret eden Günaydın burada gençler ve kulüp başkanıyla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Yaşar; Bu merkezi kurma aşamasında arkadaşlarımızın telkinleriyle isimlerini Amisos 55 olarak koyduklarını, bunun sebebi olarak ta Başkan Yusuf Ziya Bey den daha kolay destek alabileceklerini düşündük fakat onca başarılı organizasyonlara rağmen bırakın desteği, kendilerinin buraya bir çikolatası bile nasip olmamıştır. Gittiğimiz her turnuvada diğer illerden gelen sporcuların yakalarında kendilerini finanse eden sponsorların belediyeler olduğunu görünce duyduğumuz acının tarifi yok. Bugüne kadar hiçbir destek göremedik ve en kısa zamanda da merkezimizin ismini değiştireceğiz dedi.  Gençlik merkezi başkanı Mehmet Yaşar ın açıklamalarıyla şaşkınlığını gizleyemeyen Günaydın; Bu kabul edilebilir bir davranış değil. Bunu anlamakta inanın zorluk çekiyorum. Sizler rahat olun ben gereken tüm kolaylık ve imkânları sizin için kullanmaktan asla tereddüt etmem diyen Günaydın burada Ebru yapıp gençlerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum