Reklam
Reklam
Reklam

HEDEFİMİZ BÜYÜK

Canik için çok daha büyük hedeflerimiz var Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hayalleri tek tek hedefe, hedefleri de tek tek gerçeğe ulaştırdık

Reklam
HEDEFİMİZ BÜYÜK
10 Mart 2014 - 00:17
Reklam
Canik için çok daha büyük hedeflerimiz var

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hayalleri tek tek hedefe, hedefleri de tek tek gerçeğe ulaştırdık. Şimdi, çok daha büyük hedeflerimiz, çok daha büyük hayallerimiz var" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Hacıismail Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Muhtar Nazif Tanyıldız'ın da katıldığı kahvaltıda vatandaşlarla sohbet eden ve yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Genç, Canik'te 10 yılda hayalleri gerçek yaptıklarını, şimdi daha büyük hedeflerinin olduğunu söyledi.

'ÇOCUKLARIMIZA MİRAS BIRAKACAĞIZ'

İlk planda hedeflerinin 2023 olduğunu ifade eden Başkan Genç, "10 yılda Canik'te çok şey yaptık. Bundan sonra önümüzdeki dönem daha çok çalışarak, daha bir azimle, kararlılıkla çalışarak, inşallah 2023 hedeflerini tek tek tutturacağız. Arkasından çocuklarımıza bir vizyon bırakacağız. Bir miras bırakacağız. 2053 hedeflerine koşmalarını isteyeceğiz. Niye? Çünkü 1453 İstanbul'un fethi. Onun için 2053 çok önemli. Onun ardından torunlarımız, biz görmeyeceğiz ama yavrularımız görecek. 2071 hedeflerine onların koşmasını isteyeceğiz" dedi.

'TEK DERDİMİZ HAKK'IN RİZASINI KAZANMAK'

Canik'te büyük işler başardıklarını belirten Genç, " 10 yıl önce birileri bizim hedef olarak gördüğümüz seviyelerin hayalini dahi kuramıyordu. İşte bugün hayali dahi kurulamayan o seviyelere ulaştık. Hayalleri tek tek hedefe, hedefleri de tek tek gerçeğe ulaştırdık. Şimdi, güzel ilçemiz için çok daha büyük hedeflerimiz, çok daha büyük hayallerimiz var. İnşallah bu hedeflerimizi de birlikte gerçekleştireceğiz. Tek derdimiz var, Hakk’ın ve halkın rızasını kazanmak. Bu aziz millet bize, ’Allah sizlerden razı olsun’ desin, inanın bize bu yeter" diye konuştu.

HACIİSMAİL'E GÜZEL EVİM PROJESİ

Hacıismail Mahallesi'nde yapacakları çalışmalardan da bahseden Genç, "Hacıismail Mahallemizde önümüzdeki dönem Güzel Evim Mutlu Geleceğim Projesini uygulayarak buradaki sıvasız, boyasız evlerimizi estetik bir görünüme kavuşturacağız. Bunun boyası, sıvası bize ait olacak. Yine bu mahallemize inşallah doğalgaz gelecek. Hacıismail Mahallemizdeki çocuklarımız ve gençlerimiz için halı saha yapacağız. Bizim işimiz icraat" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum