ÇAMAŞ'TAN DEV PROJELER

ÇAMAŞ’TAN DEV PROJELER           MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş halkla buluşma günlerinde projelerini açıklamaya devam ediyor

ÇAMAŞ'TAN DEV PROJELER
12 Şubat 2014 - 22:59

ÇAMAŞ’TAN DEV PROJELER


          MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş halkla buluşma günlerinde projelerini açıklamaya devam ediyor.

SANAT KULESİ


         Atakum'un modern Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda ilk adımın atıldığı Samsun'un çağdaş anlamda önemli yerleşkelerinden biri olduğunu söyleyen Çamaş, ''Buranın simgesi haline gelecek ve kartpostallara konu olabilecek sanat kulesi projesi, şehrimize gelen turistlerin burayı görmeden gitmek istemeyecekleri, örnek bir sanatsal çalışma olacaktır. Bu çalışma yalnızca Atakum’da değil, bölgede bir ilk niteliğinde olacaktır'' dedi.

ATAMEYDAN


         Atakum'un buluşma noktası modern kentin aynası Atameydan projesiyle Atakum'a kent meydanı kazandıracaklarını ifade eden Çamaş; ''Türk milletinin tarih sahnesine çıktığı andan itibaren kurduğu bütün medeniyetlerinin izlerini taşıdığı tüm kültürel, sanatsal, mimari somut miraslarını içinde bulunduran Türk Dünyası Kültür Parkı ve Meydan Düzenlemesi yine sadece ilimize değil, ülkemize örnek olabilecek bir çalışmayla gerçekleştirilecektir'' diye konuştu.

ATAREM


         Atakum'u,  Atakum yapan her bireye hizmet için yola çıktıklarını sözlerine ekleyen Çamaş, ''Özel eğitim alması gereken vatandaşlarımıza yönelik kültürel, sanatsal ve eğitsel etkinlikler düzenleyeceğiz. Atarem, özel eğitim ihtiyacı olan vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımlarını sağlayıp, üretken ve daha mutlu bireyler haline gelmeleri amacıyla kurulacaktır. Bu projeyle eğitim faaliyetlerimizi Atakum'da daha fazla yaygınlaştırmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum