30 MART MİLLİ MESELE

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 30 Mart'ın milli bir mesele olduğuna işaret ederek, 30 Mart'ın kazanılması halinde 2023'ün kazanılacağını söyledi Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla b

30 MART MİLLİ MESELE
27 Şubat 2014 - 20:12
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 30 Mart'ın milli bir mesele olduğuna işaret ederek, 30 Mart'ın kazanılması halinde 2023'ün kazanılacağını söyledi

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eski sanayi sitesi esnafıyla kahvaltıda buluştu. Sanayi esnafının yoğun ilgi gösterdiği ve Başkan Yardımcıları ile Meclis Üyelerinin de katıldığı kahvaltıda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, Türkiye'nin geleceği için birlikte hareket edilmesi gerektiğine işaret etti.

BİRLİK OLMALIYIZ


Türkiye'de son bir yıldır ülkenin geleceğine yönelik dış destekli oyunlar oynandığını belirten Başkan Genç, "30 Mart'ı milli mesele olarak görmeliyiz. Bu bir milli mücadeledir. 30 Mart'ı başardığımızda 2023'ü, 2071'i başarmış olacağız. Eski Türkiye'yi hepimiz biliyoruz. Başbakanımızı ve AK Parti hükümetini oynadıkları oyunlarla yıpratarak ülkeyi yeniden eski günlere döndürmek istiyor. Milletimiz bu oyunlara gelmeyecektir. Bu oyunlara karşı birlik-beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz" dedi.

LAF DEĞİL, İCRAAT YAPTIK


Eski ve yeni Canik arasında dağlar kadar fark olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Çöpleri kovalarla toplanan, en ufak bir düğün organizasyonunun dahi yapılamadığı bir Canik vardı. Şimdi üniversitesi, sağlık merkezleri, alışveriş merkezleri, çağdaş yaşam alanları, kültür ve sosyal tesisleri ile geleceğe göz kırpan bir Canik var. 10 yılda 2,5 milyar liralık yatırımla 6 bin 500 kişiye iş kapısı açtık. Biz laf değil, icraat yaptık. Halkımızın laflara karnı tok" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum