Reklam
Reklam
Reklam

HALKIMIZIN İLGİSİ BİZ MEMNUN ETTİ.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr

Reklam
HALKIMIZIN İLGİSİ BİZ MEMNUN ETTİ.
11 Mart 2014 - 18:36
Reklam
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin şehri ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Değerli arkadaşlar hepinizin bildiği gibi Genel Başkanımız iki gün boyunca ilimizde bir takım açılışlar ve toplantılar yaptı. Yoğun yağışa rağmen halkımızın gösterdiği teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. İki gün de Vezirköprü, Havza, Kavak, Bafra, Alaçam, Çarşamba, Terme, 19 Mayıs, Salıpazarı ilçelerimizi ziyaret ettik. Ben yağan yağmuru bereket olarak görüyorum. Demek ki halkımızda aynı düşüncede ki bizleri bağrına bastı. İnşallah Hakkın da izniyle, halkın iktidarına az kaldı. Bildiğiniz gibi ben daha önce defalarca yaptığım ziyaretlerde bölge için yapmayı planladığımız çalışmaları halkımızla paylaştım. Şimdi daha anlaşılır olabilmesi için bu çalışmaları bir kitapçık haline getirdik. Sizlerinde katkılarıyla halkımız tüm bu projeleri görüp inceleyip kanaatini kullanacak.

Bu Anlayış Yıkılmalı!

Öncelikle belirtmeliyim ki Samsunumuzun en büyük sorunu işsizliktir. Köylerimiz her geçen gün boşalmakta. Gençlerimiz doğup büyüdüğü şehri ve ailesini terk edip başka şehirlerde yaşamlarını sürdürme gayreti içerindedirler. Ailelerimiz yalnızlaşmakta ve mutsuz bir toplum haline gelmektedir. Bunun önlemini almamız gerektiğinin bilincince olarak ilk işlerimizden birisi, iki ila on yıl arasında yaklaşık 100.000 insanımızın istihdam edileceği yeni iki büyük organize sanayi bölgesi kurmak olacaktır. Bunun için işadamlarımızla görüşmelerimizi yaptık. Yeterli arazi ve altyapı desteğini sağladığımızda kendileri seve seve bu yatırımı yapmaya hazırlar. Bizler ayrıca burada çalışacak insanımızın ücretsiz ulaşımını ve konaklamasını da düşünerek çalışmalar yapıyoruz. Tabi bu süreç de yine ihtiyaç sahipleri için 50 000 Hilal kart vereceğiz. Bu kartla vatandaşımız anlaşmalı iş yerlerinden ihtiyacına göre alış verişini yapacak. Kimseyi bulgura makarnaya mecbur kılmayacağız. Bir baba düşünün çocuğunun ayağında ayakkabısı yok, birileri getirip önüne iki kilo bulgur, üç kilo makarna verip idare et diyor Bu anlayış yıkılmalı. Ayıptır! Ben halkımız için yasal ölçülerde elimizden gelen her şeyi yapmaya söz veriyorum.

Değerli arkadaşlar bu bir yerel seçimdir. Yani hangi siyasi düşüncede olursak olalım, hizmet adamına oy vermeliyiz. Kapıları ve gönlü halka açık, şeffaf bir anlayışla çalışmalıyız. Yıllarca şehre ve halkına kapalı ama çevresindeki birkaç kişiyi zengin edecek bir yönetim anlayışını reddediyorum. Bizlerin elleri Mevla ya, kapıları Halkı’na açık bir anlayışla hizmet edeceğimizi bilmenizi istiyor, hepinize saygılarımı sunuyorum diyerek sözlerini bitirdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum