Reklam
Reklam
Reklam

OY İÇİN DEĞİL, HALK İÇİN

OY İÇİN DEĞİL, HALK İÇİN PROJE ÜRETTİK Ak Parti Atakum Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı, yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim kampanyasına akşamları evlere çat kapı yapar

Reklam
OY İÇİN DEĞİL, HALK İÇİN
01 Mart 2014 - 23:58
Reklam

OY İÇİN DEĞİL, HALK İÇİN PROJE ÜRETTİK


Ak Parti Atakum Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı, yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim kampanyasına akşamları evlere çat kapı yaparak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Her gün 200’e yakın haneye çat kapı ziyaretler yapan Taşçı, karanfil hediye ettiği vatandaşlara proje kitapçığı da verdi.

GELECEK 55de55 ATAKUM PROJELERİNDE


30 Mart Yerel Yönetim Seçimleri’nin Atakum için çok büyük önem taşıdığını ifaden İshak Taşçı, “Atakum’u seven herkese çok büyük görevlerin düştüğü bir seçim atmosferine girdik. Kişilerin değil, ilçemizin kazanacağı bir seçim olmasını istiyoruz. İstihdamın konuşulduğu, projelerin tartışıldığı, turizmle ilgili büyük bir atılımın yaşandığı yeni bir dönemin başlaması gerektiğine yürekten inanıyoruz. Adaylık açıklamasını proje sunumuyla yapan bir Atakum’lu olarak çıktım karşınıza. Aday olmadan proje açıklamayanlar, proje açıklamak için aday olmayı bekleyen herkese ilham olduk. Bu projeler sizlerle birlikte hazırlandı. Siz 55de55 Atakum Projelerine sahip çıktığınız gibi 30 Mart’ta da geleceğinize sahip çıkacaksınız. Çünkü Atakum ve Atakum halkı çok daha iyisini hak ediyor” diye konuştu.

PROJELERİMİZ HALKIMIZLA HAZIRLANDI


Atakum’un gündemini artık projelerin oluşturacağını ve bu gündemi takip etmeyenlerin vatandaşın gündeminden çıkacağını ifade eden Taşçı, “Biz Atakum Halkı’yla proje ve hizmet üzerinden bir bağ kurduk. Çünkü biz ilk günden bu yana sadece proje konuştuk. Proje anlattık. Kişileri değil hizmetlerini sorguladık. Hedefimizi, inancımızı ve samimiyetimizi ortaya koyduk. 55de55 Atakum Projeleri masa başında değil halkımızla birlikte hazırlandı. O yüzden proje denince akla bizim projelerimiz geliyor. Atakum’da gündem projelerdir. Atakum’da gündem hizmettir. Bir önceki dönem 81 proje sözü verenler, henüz söz verdiklerini yerine getirmeden yeniden kitaplar çıkarması çok manidardır. Diğer taraftan proje sunumu için kullandığımız görselleri eleştirenlerin, kitapçığında yayınlanan resimler ise benim tarafımdan değil ama halkımız tarafından çok ilginç bulunmuştur. Projeler, kentler ve o kentleri oluşturan halk için hazırlanmalı, oy kazanmak için değil” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum