GENÇ'TEN EĞİTİME TAM DESTEK

Son 10 yılda ilçede okul sayısını 7'den 21'e çıkaran Canik Belediyesi, eğitim yuvalarının fiziki ve teknolojik ihtiyaçlarını da gideriyor

GENÇ'TEN EĞİTİME TAM DESTEK
27 Şubat 2014 - 19:17
Son 10 yılda ilçede okul sayısını 7'den 21'e çıkaran Canik Belediyesi, eğitim yuvalarının fiziki ve teknolojik ihtiyaçlarını da gideriyor. Birçok okulda konferans salonu yapan Başkan Osman Genç'in Kocatepe İlköğretim Okulu'na kazandırdığı çok amaçlı salon da düzenlenen törenle açıldı.

Canik Belediyesi, geleceğin büyükleri çocukları yetiştiren okulların fiziki ve teknolojik donanım eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Canik Belediyesi tarafından Kocatepe İlköğretim Okulu'nda yapılan Konferans Salonu düzenlenen törenle açıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, Başkan Yardımcıları, Okul Müdürü Yaşar Aydın, Meclis Üyeleri, öğretmenler ve velilerin katıldığı törende Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e minikler yoğun ilgi gösterdi.

CANİK ÇOK ŞANSLI


Törenin açış konuşmasını yapan Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, "Başkanımız ne zaman yanına gitsek bizi geri çevirmedi. Okullarımıza bahçe düzenlemesi, sıva, boya, kütüphane, bilgisayar, konferans salonu gibi önemli hizmetler yaptı. Sadece Canik'teki okullara değil, belediye sınırları dışındaki diğer okullara da destek verdi. Böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslıyız. Eğitime verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.[gallery ids="5190,5191,5192,5193,5194"]

2. DEVLET ÜNİVERSİTESİ


Canik'te 7 olan okul sayısını 21'e yükselttiklerini belirten Başkan Osman Genç de, "İlçemizde okul öncesi eğitim yuvası hiç yoktu. Şimdi ilçemiz anaokulundan üniversiteye tam bir eğitim merkezi oldu. Okullarımıza bahçesinden kütüphanesine kadar önemli yatırımlar yaptık. Şimdi ilçemize inşallah 2. devlet üniversitesini kazandıracağız. Bu konuda hazırlıklarımız tamam ve talep yazısı Yüksek Öğrenim Kurumu'nda. Ayrıca Ondokuz Mayıs Üniversitemizin bir fakültesini de ilçemize kazandıracağız. Bunların hepsi geleceğimiz olan çocuklarımız için" diye konuştu.

'EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ'


Çocuk ve gençlerin Türkiye'nin istikbali ve en büyük zenginliği olduğunu vurgulayan Genç, "Sizler geleceğimiz ve yarınlarımızsınız. Biz ülkemizin refahı ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye'nin yarınları olarak sizlerin Türkiye'yi daha da büyüteceğinize yürekten inanıyorum. Hayalleriniz daima büyük olsun, vizyonunuzu hep yüksek tutun. Okuyan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun. Asıl mesleği öğretmenlik olan bir belediye başkanı olarak sizleri çok seviyorum. Ve sevgimizi de sizler için yaptığımız çalışmalarla gösteriyoruz. Bizler sizler için çalışıyoruz" diye konuştu.

GENÇ'E TEŞEKKÜR PLAKETİ


Konuşmaların ardından Başkan Osman Genç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi. Törenin sonunda Okul Müdürü Yaşar Aydın, okula yaptığı konferans salonu ve diğer hizmetler nedeniyle teşekkür ederek, öğretmenler ve veliler adına Başkan Genç'e plaket verdi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Genç, çocukları sevdi, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum