ÇÖZERSE MİLLİ GÖRÜŞ ÇÖZER

SAMSUN’UN ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZERSE MİLLİ GÖRÜŞ ÇÖZER Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural, Atakum’da esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlara Milli Görüş Belediy

ÇÖZERSE MİLLİ GÖRÜŞ ÇÖZER
23 Şubat 2014 - 19:12

SAMSUN’UN ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZERSE MİLLİ GÖRÜŞ ÇÖZER


Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural, Atakum’da esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlara Milli Görüş Belediyeciğini anlattı.

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural’ın ziyaretleri Saadet Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı Serdar Şen de katıldı..

DENİZ OTOBÜSÜNE RİNGLE ULAŞIM


Samsun’un ilçeleriyle ulaşım ağının kesik olduğu belirten Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural, mevcut belediyenin insan odaklı düşünme yeteneğinin olmadığı belirterek, pazarcı esnafına çağın gereklerine uygun Pazar yerleri yapmaktan aciz olan zihniyetin çözümü ilçe insanını şehre sokmamakta bulduğunu kaydetti..

Samsun ve ilçelerinin ulaşım problemini sahil boyunca hayata geçirecekleri Deniz Otobüsleriyle çok pratik ve kolaylıkla çözeceklerini kaydeden Vural, sahile uzak ilçelerde deniz otobüsüne ulaşım için ring hatları tahsis edeceklerini sözlerine ekledi..

AMAZON KÖYÜNÜ YIKACAĞIZ!


Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural, Belediye seçimlerinden hemen sonra Amazon Köyünü yıkarak o bölgeye Samsun İlçeleri için Aktarım Terminali yaparak Samsun ve ilçelerindeki ulaşım karmaşasına son verecek büyük bir projeye imza atacaklarını sözlerine ekledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum