Reklam
Reklam
Reklam

AKSOY'DAN DERNEK AÇILIŞI

 VALİ AKSOY SAMSUN MRİF KOLEJİ VE ANADOLU LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ’NİN YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ  Samsun Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Le

Reklam
AKSOY'DAN DERNEK AÇILIŞI
15 Şubat 2014 - 22:24
Reklam
 VALİ AKSOY SAMSUN MAARİF KOLEJİ VE ANADOLU LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ’NİN YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ 

Samsun Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Levent GÜNEŞ açılış töreninde yaptığı konuşmada,’’ Büyüyen bir ülkenin yabancı dil eğitimi veren okullarının ve yabancı dil bilen öğrencilerinin olması amacı ile 23 Şubat 1955 tarihinde kurulmasına karar verilen okulumuzun mezunlarının bir araya gelerek oluşturdukları derneğimizin yeni hizmet binasının açılış töreninde birlikteyiz.

Sizlerin emeği ve katkısı ile mezunlar evimizi Atakum ilçemizde bu gün hizmete açıyoruz.  Bu konuda katkısı geçen tüm mezunlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamızın açılış törenine katılımlarınızdan dolayı  başta Sayın Valimiz olmak üzere bütün konuklarımıza çok teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum’’ dedi.

AKSOY açılış töreninde yaptığı konuşmasında, ’’Samsun Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlarının, mezun oldukları lisenin anısını yaşatma ve okula destek sağlama adına böyle bir derneği açmaları büyük önem taşıyor. Maarif Koleji olarak başlayan ve 1955 yılında kurulan, Türkiye Cumhuriyeti'nin gelişme süreci içerisinde ihtiyaç duyulan insan kaynağını yetiştirmek adına önemli bir misyon üstlenen okulumuz, bu gün Anadolu Lisesi olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Lise dönemi hepimizin gençlik çağındaki birçok hatırayı canlı tutan ve hayat boyu hatırladığımız en samimi duyguların geliştiği yaş gurubunun oluşturduğu bir dönemdir. Bu anlamda liselerde yaşanan hatıralar, arkadaşlıklar ve dostluklar daha sonraki yıllarda yaşanacak dostluklara ve arkadaşlıklara göre daha samimi ve daha saftır. Bu anlamda lise çağındaki dostlukların hayat boyu sürdüğünü hepimiz yaşıyor, görüyoruz. Sizlerin bir araya gelerek bu ortak duyguyu yaşatmak adına yaptığınız bu çalışmanızı  takdirle karşılıyorum. Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Aksoy’un konuşmasının ardından Samsun Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunları Derneği’nin yeni hizmet binasının açılışı Vali AKSOY ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.  Açılış töreni sonrası Samsun Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunları Derneği’nin yeni hizmet binasını gezen Vali Aksoy’a burada dernek başkanı Levent GÜNEŞ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından dernek binası ile derneğin yaptığı çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi sunuldu.

Açılış törenine ayrıca Atakum Belediye Başkanı Metin BURMA, Samsun Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunları Derneği üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum