GENÇ'E TEŞEKKÜR

Seçim çalışmalarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e mahalle muhtarları yaptıkları hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor

GENÇ'E TEŞEKKÜR
25 Şubat 2014 - 18:15
Seçim çalışmalarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e mahalle muhtarları yaptıkları hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor. Belediyeevleri Mahallesi Muhtarı Rıfat Öktem de, "Samsun'da böyle bir mahalle yok, mahallemiz adına teşekkür ederim" dedi.

Gittiği yerlerde coşkuyla karşılanan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Belediyeevleri Mahallesi'nde de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarı Rıfat Öktem'in de bulunduğu kahvehane toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Genç, Canik'in her köşesine hizmet götürdüklerini belirterek, önümüzdeki dönemde de hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Muhtar Öktem, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Genç'i övdü.

TÜRKİYE'DE EŞİ OLMAYAN KAMPÜS


Canik'te 10 yılda eğitimden sağlığa, ticaretten yaşam alanlarına kadar bir çok alanda yatırımlar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Genç, "Biz her mahallemize önemli yatırımlarda bulunduk. Belediyeevleri Mahallemiz de bunlardan bir tanesi. Bu mahallemizde Türkiye'de eşi çok az bulunan bir kampüs yaptık. Daha önce atıl vaziyette bulunan Azot Tesisleri'ni şimdi çocuklarımızdan gençlerimize, kadınlarımızdan yaşlılarımıza kadar 7'den 77'ye herkesin faydalanabildiği bir kültür, eğitim ve yaşam kampüsüne dönüştürdük" dedi.

HERKESE GÖRE MERKEZ VAR


Mevlana Kültür, Eğitim ve Yaşam Kampüsü'nün tam donanımlı bir kampüs olduğunu ifade eden Genç, "İçerisinde çocuklarımız için anaokulları, Akıl Küpü ve Etüt Merkezi, gençlerimiz için Gençlik Merkezi, Kariyer Gelişim Merkezi, kadınlarımız için 8 Mart Aile Okulu ve Etüt Merkezi, yaşlılarımız için İkinci Bahar Yaşam Merkezi gibi önemli merkezlerimiz var. Ayrıca Türkiye İstatistik Kurumu da bu kampüsümüz içerisinde yer almaktadır. Her gün yüzlerce insanımız buradan yararlanıyor. Bu önemli kampüsümüz Belediyeevleri Mahallemize değer kattı" diye konuştu.

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ


Belediyeevleri Mahallesi'ne belediye olarak önemli hizmetler yaptıklarını da dile getiren Genç, "Bu mahallemize muhtar evi yaptık. Yollarımız hep parke taşlıdır ve çamurlu tozlu, yol bulunmamaktadır. Elektrik telleri yer altındadır. Sadece Canik'in değil, Samsun'un en güzel mahallelerindendir. Canik halkımız her şeyin en güzeline layıktır. İnşallah önümüzdeki dönemde de halkımızla birlikte Canik'imizin her yerine daha güzel hizmetler yapacağız" şeklinde konuştu.

MUHTAR ÖKTEM'TEN TEŞEKKÜR


Bu zamana kadar kendilerini hiç geri çevirmeyen ve bütün taleplerini yerine getiren Başkan Genç'e teşekkür eden Belediyeevleri Mahallesi Muhtarı Rıfat Öktem de, şunları söyledi: "Mahallemiz Samsun'un en güzel mahallelerinden. Bunda başkanımızın payı çok büyük. En ufak sıkıntımızda yanımızda olan Başkanımız, sadece Belediyeevleri'ne değil, Canik'in her köşesine hizmet yaptı. Kendisinden Allah razı olsun. Yaptığımız hizmetlerden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum