Reklam
Reklam
Reklam

VAROL, "YATIRIM YOK, 96 MİLYON BORÇ VAR"

İlkadım Belediyesi'nin halka artık gerçekleri anlatması gerektiğini söyleyen AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol,  " Beş yılda hizmet yapmayan, sürekli kredi çeken ve yatırımı olmayan bir beledi

Reklam
VAROL, "YATIRIM YOK, 96 MİLYON BORÇ VAR"
17 Şubat 2014 - 16:26
Reklam
İlkadım Belediyesi'nin halka artık gerçekleri anlatması gerektiğini söyleyen AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol,  " Beş yılda hizmet yapmayan, sürekli kredi çeken ve yatırımı olmayan bir belediyenin 96 milyon TL borcu nasıl yaptığına izah getirilmelidir." dedi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım'da halkın AK Parti Belediyeciliğine özlem duyduğunu ifade etti.  Varol, İlkadım'da yıllardır borç edebiyatı yapan ama, borcunu 96 milyon TL'ye çıkartan bol bol kredi çeken yatırımı olmayan bir belediye var. Halkta, büyük bir değişim beklentisi ve AK Parti Belediyeciliğine özlem var. Bu hasreti, Allah'ın izniyle 30 Martta bitireceğiz. "diye konuştu.

 Halk bu karneyi sandıkta iyi okumalı

 Beş yıl boyunca İlkadım İlçesi’nin hizmetten mahrum kaldığını anlatan Varol, " 2009-2014 yılları arasında İlkadım Belediyesi, hem iller bankasından hem de özel bankalardan sürekli kredi çekmiştir. Biz, incelediğimizde, İlkadım Belediyesi, iller bankası ve özel bankalar aracılığıyla yaklaşık 45 milyon TL kredi çekmiştir. Yıllık ortalama 70 milyon TL gelire sahip bir belediyenin 5 yıllık gelir bütçesi ortalama 320-350 milyon aralığına seyretmektedir. İlkadım Belediyesi'nin 5 yıllık karnesine baktığımızda, karşılığında hiç bir yatırım göremiyoruz. Karnesi zayıf. Halk bu karneyi sandıkta iyi okumalıdır. " şeklinde konuştu.

 Kredi çeken ve yatırımı olmayan belediye

 AK Partili İlkadım ve Gazi Belde Belediyelerinin hesapları ile MHP'li İlkadım İlçe Belediyesi'nin hesaplarının incelendiğinde gözle görülen bir fark olduğunu ifade eden AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol,  " İlkadım'da 3.5 ve Gazi'de 10 milyon TL olmak üzere  5 yılda 13 milyon TL kredi çekilirken, MHP'li İlkadım Belediyesi 5 yılda 45 milyon TL kredi çekmiştir. Çekilen kredilere ve karşılığında yapılan yatırımlara baktığınızda, İlkadım ve Gazi Beldelerinde AK Belediyeciliğin çok sayıda yatırımını görürsünüz. MHP'li İlkadım İlçe Belediyesi'nin karnesinde hiç bir yatırım göremezsiniz. Neden göremezsiniz? Çünkü Belediyecilik, AK Parti'nin işidir. Ustalık işidir. Tecrübe ve birikim ister. Ufuk ve vizyon ister." dedi.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum