HEDEFİMİZ TÜM ATAKUM'U KUCAKLAMAK

MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş, ''Belediye başkanlığını kazandığımız 30 Martta parti rozetini çıkarıp, Atakum rozetini takacağız'' dedi

HEDEFİMİZ TÜM ATAKUM'U KUCAKLAMAK
28 Şubat 2014 - 18:15
MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş, ''Belediye başkanlığını kazandığımız 30 Martta parti rozetini çıkarıp, Atakum rozetini takacağız'' dedi.

ATAKUM ROZETİ TAKACAĞIZ


Seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana özellikle MHP camiasını bir araya getirerek Atakum'da birlik ve beraberliği sağlayan MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, ''Bizler yeri geldiğinde kenetlenmesini ve tek yürek olmasını bilen, başarabilen köklü ve asil bir camiayız.'' dedi. Çamaş, ''Belediye başkanlığını kazandığımızda parti rozetini çıkarıp, Atakum rozeti takacağız '' diye konuştu.

CAMİAMIZ KENETLENDİ


Atakum'da seçimlerin çok çetin geçeceğini ancak ipi göğüsleyen tarafın kendilerinin olacağını ifade eden MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş, ''Gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız ve partimize hizmet etmiş tüm MHP'liler tek yürek olduk. Bizim eksiğimiz yok fazlamız var. Tüm camiamız 30 Marta kilitlendi. Bu seçimleri mutlaka kazanacağız'' şeklinde konuştu.

TEK YÜREK OLDUK


MHP'li belediye başkanlarının özellikle belediye hizmetlerinde çok başarılı olduklarına dikkat çeken Çamaş, ''Hem ülkemizde hem de Samsun ve ilçelerinde belediye başkanlarımızın yaptığı hizmetler parmakla gösteriliyor. Çünkü bu belediyelerde yolsuzluk, yalan, talan bulamazsınız. MHP kültürü ve terbiyesiyle büyüyen ve yetişen kadrolarda bunlara asla prim verilmez'' dedi.

BEN PROJE İNSANIYIM


Atakum'da yeni bir dönem başlatmak için yola çıktıklarını ve kenti şaha kaldırma ve Atakum'u Yeni Samsun yapma hedefinde olduklarını sözlerine ekleyen Çamaş, ''Ben yıllarca mesleğim gereği proje üreten ve insan yöneten birimlerin hep başında bulundum. Bizim insanımız yetenekli ve çalışkandır. Şimdi bu kadroların çoğu bizim yanımızda ve kentimize hizmet etmeyi bekliyor'' diye konuştu.

YENİ BİR YÜZ İSTİYOR


Çamaş sözlerini şöyle tamamladı: ''Atakum artık denenmişlerin ve bu kente hizmet edemeyeceklerin kontrolünde olamaz. Buna halkımızda müsaade etmeyecektir. Bu iş aşkla ve gönülle yapılacak bir iştir. Biz Atakum'da yola ''Yeni başkan, yeni vizyon'' sloganıyla çıktık. Halkımızın gözlerinde bu değişimi ve dönüşümü istediğini gördük. Atakum halkına hizmet etmekten başka bir düşüncemiz yoktur''

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum