ÇAMAŞ'TAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Atakum'daki Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı ve çalışan personele bir kahvaltı veren MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş birlik ve beraberlik vurgusu ya

ÇAMAŞ'TAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI
26 Şubat 2014 - 18:14
Atakum'daki Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı ve çalışan personele bir kahvaltı veren MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

BİZ İNANDIK SİZDE İNANIN


Seçimlere 30 günlük bir süre kaldığını ve bu süre içinde rehavete kapılmadan çalışmaların daha da yoğunlaştırılması gerektiğini söyleyen MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, ''Bir oy bile bizim için çok önemli ve değerli. Atakum bizlerden hizmet bekliyor. Değişim ve dönüşüm istiyor. Gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh görüyoruz. Son bir ayımız kaldı. Gece gündüz demeden Atakum'da sıkılmadık el, görüşmedik yüz bırakmayacağız. Bu seçimleri mutlak kazanacağız. Bizler buna inandık, sizde inanın. Bizleri sonuna kadar destekleyin.'' dedi.

BANA HESAP SORUN


Belediyeyi kazandıklarında Çamaş soyadlı bir tek ismin belediye kadrolarında olmayacağını ve her 6 ayda bir mal varlığını listeye asacağını belirten Çamaş, ''Bizim bir hedefimiz ve idealimiz var. O da Atakum'u layık olduğu yere getirmek ve ilçemizi 5 yılda dünya kenti yapmak. Belediyeyi kazandığımızda kimsenin işiyle aşıyla uğraşmayacağız. Bu tür ufak hesaplarında peşinden koşmayacağız. Bir tek Çamaş soyadlı birisi benim dönemimde belediye kadrolarında yer alırsa hepiniz benden hesap sorun. Allah bana haram olan tek bir kuruşu da nasip etmesin'' diye konuştu.

BÜYÜK EMEK VERDİK


Çamaş'tan sonra söz alan MHP Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun ise bu seçimlerin 3 parti arasında at başıyla gideceğini ve seçimi kazanan partinin kıl payı seçimleri kazanacağını ifade ederek,''5 yıldır Atakum'da diri bir MHP teşkilatını ayakta tuttuk. Bunda tüm arkadaşlarımızın büyük emeği var. Şu anda MHP camiası Atakum'daki çalışmalarımızı konuşuyor. Bundan büyük onur duyuyoruz. Atakum'da bundan önceki seçimleri yine küçük oy farklarıyla kaybettik. Bu sefer bu seçimleri, almaya and içtik. Tüm arkadaşlarımızdan bu seçimlerde büyük gayret bekliyorum'' şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum