Reklam
Reklam
Reklam

ERDOĞAN TOK HASTANEBAŞI'NDA

Her mahallede halkın yoğun teveccühü ile karşılaştıklarını söyleyen Erdoğan Tok, " İlkadım'da her geçen gün şahsımıza artarak gösterilen ilgi, sevgi ve muhabbet bizi başarıya ulaştıracaktır

Reklam
ERDOĞAN TOK HASTANEBAŞI'NDA
24 Şubat 2014 - 11:47
Reklam
Her mahallede halkın yoğun teveccühü ile karşılaştıklarını söyleyen Erdoğan Tok, " İlkadım'da her geçen gün şahsımıza artarak gösterilen ilgi, sevgi ve muhabbet bizi başarıya ulaştıracaktır." dedi.

Hastanebaşı mahallesi sakinleri, AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok'u bağrına bastı. Arkasında coşkulu bir kalabalıkla meşale yakılarak karşılanan Tok, kendisine gösterilen bu büyük sevgi seli karşısında heyecanlandı.

HEMŞERİLER TOK'TA BİRLEŞTİ.

Kendisine gösterilen ilgi ve teveccühü muhabbetle selamlayan Erdoğan Tok, " Burada çok güzel bir tablo var. Çok güzel bir atmosfer var. Kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik ortamı var. Hem Kavaklı, hem Trabzonlu hem de Çarşambalı kardeşlerimi yan yana, bir arada görüyorum. Rabbim, bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Bu atmosfer gösteriyor ki, iyi yoldayız. Hakk'ın ve halkın yolundayız. " dedi.

HASTANE MAHALLESİ TOK'UN YANINDA

Memleket ayrımı yapmadan herkesi gönülden sevdiklerini belirten AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, " Halkımızın mahallelerde gösterdiği bu sevgi seli, onlara karşı gösterdiğimiz muhabbetin karşılığıdır. Halkımızın her zaman yanında olduk. Yürekten kucakladık. Biz, 'Yaratılanı Severiz Yaratandan Ötürü' düsturunu rehber edindik. Yunus Emre'nin ifade ettiği gibi, 'Gönüller yapmaya geldik.' Ayrım yapmadan herkesi, bağrımıza basıyoruz. Sizin de, bu akşam beni bağrınıza bastığınız gibi. Allah nasip ederse, Hakkı üstün tutarak İlkadım Belediyesi'ni 'halkın belediyesi, sizin belediyeniz' yapacağız." diye konuştu.

[gallery ids="4856,4857,4858,4859"]

"SİZİN RIZANIZ VARSA, BİZ VARIZ"

Hastanebaşı'nın mevkisi bakımından Samsun'u ve denizi kuşbakışı en iyi gören mahallerinden biri olduğunu söyleyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Mahalle sakinlerine yerinde dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi. Halkın rızası doğrultusunda Samsunlu müteahhitlerle 'yerinde dönüşüm' projesini uygulayacaklarını ifade eden Tok, " Sizlerin isteği ve rızasıyla yerinde dönüşümü sağlamak istiyoruz. TOKİ ile değil, Samsunlu müteahhitlerle bu projemizi hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Emsal değerlerini arttırarak, sizlerin menfaatini üst seviyede tutacağız. Büyükşehir Belediyesiyle uyumlu bir şekilde, meclis kararıyla emsal değerlerini artırarak sizlerin hakkını koruyacağız. Halkımız, yükselteceğimiz emsal değeriyle geniş haklar kazanacak. Bunu da AK Parti yapar. Uyuma vereceğiniz destekle, sizler hiçbir hak kaybı yaşamayacaksınız. " dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum