DESTEĞİMİZ SENİNLE

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçim çalışmaları için gittiği yerlerde büyük destek görüyor

DESTEĞİMİZ SENİNLE
28 Şubat 2014 - 18:01
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçim çalışmaları için gittiği yerlerde büyük destek görüyor. Genç'e tam destek veren Canikliler, "İlçemiz seninle hizmete kavuştu. Desteğimiz seninle" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, gittiği köy, mahalle ve evlerde coşkuyla karşılanıyor. Makam kapısı olmayan, sadece seçim zamanı değil, düğün, cenaze ve etkinlik gibi her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Başkan Genç'i "Halk Adamı" olarak gördüklerini söyleyen Canik halkı, Genç'e tam destek veriyor. Vatandaşlar, "Canik Başkan Osman Genç ile birlikte hizmet gördü. Böyle bir hizmet adamına ilçemizin ihtiyacı var" dedi.

'DESTEĞİMİZ BAŞKAN GENÇ'LE'


Mahalleleri tek tek dolaşan Başkan Genç'e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, "10 yıl önce ilçemizde bir üniversitenin olacağı aklımıza dahi gelmezdi. Biz önceden bir düğünümüz için bile başka ilçeye gitmek zorunda kalırdık veya düğünlerimizi sokakta, bir bahçede yapardık. Şimdi Samsunlular düğünlerini yapmak için veya başka faaliyetler için Canik'e geliyor. Biz bu zamana kadar ilçemizde böyle hizmetler görmedik. Allah Başkanımızdan razı olsun. Desteğimiz onunla" diye konuştu.[gallery ids="5287,5288,5289,5290,5291"]

'SÖZÜMÜZDEN FAZLASINI YAPTIK'


Vatandaşları dinleyen ve amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu söyleyen Başkan Genç, "Biz bu zamana kadar yapılmayanları, yapılamayanları yaptık. Bunları halkımızla birlikte başardık. Bizim için esas olan halkımızın yaşam standardının artmasıdır. Bunu Canik'te gerçekleştirmiş olmanın onurunu yaşıyoruz. Asla yapamayacağımız bir şeyin sözünü vermedik. Verdiğimiz bütün sözleri tutuk, üstüne de daha fazlasını koyduk" diye konuştu.

'HEDEFİMİZ 2023'


İşlerinin icraat olduğunu dile getiren Başkan Genç, "10 yılda ortaya onlarca eser çıkardık. Yaptığımız her bir şeyden halkımız doğrudan yararlanıyor. Hedefimiz önümüzdeki dönemde daha büyük projeleri hayata geçirip ilçemizi önce 2019'a, sonra 2023’e ve 2071'e hazırlamaktır. Bunun için gerekli donanım ve tecrübeye sahibiz. 2023 hedefi doğrultusunda tecrübe çok önemlidir. Halkımızın da desteğiyle inşallah birlikte 2023'e doğru emin adımlarla yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum