2023'E BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bugüne kadar birlikte yürüdük bundan sonra da birlikte yürüyeceğiz

2023'E BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ
03 Mart 2014 - 17:05
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bugüne kadar birlikte yürüdük bundan sonra da birlikte yürüyeceğiz. 2023 hedefi için birlikte daha güçlü çalışacağız" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Toptepe Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltıda mahalle halkıyla bir araya geldi. Eşi Nimet Genç, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Toptepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Memiş'in de katıldığı buluşmada vatandaşlar Başkan Genç'e yoğun ilgi gösterdi. Başkan Genç, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da 2023 hedefi için daha çok çalışacaklarını söyledi.

'BELEDİYECİLİĞİ GÖSTERDİK'


Toptepe'yi, Samsun'un çekim merkezlerinden biri haline getirdiklerini belirten Başkan Genç, "Eğitimde yaptıklarımız ortada, kültürde, sporda, kentsel dönüşümde, yaşam alanlarında, sağlıkta yaptıklarımız ortada. 10 yıl önce bu Canik neydi, şimdi bu Canik ne oldu? Laf değil, icraat ortaya koyduk. Belediyecilik neymiş, nasıl olurmuş gösterdik. Bugüne kadar birlikte yürüdük bundan sonra da birlikte yürüyeceğiz. Canik'i bugünlere birlikte getirdik, 2023'ün Canik'ini de inşallah sizlerle birlikte inşa edeceğiz. 2023 hedefi için daha güçlü çalışacağız" dedi.

TOPTEPE'YE ÖNEMLİ PROJELER


Önümüzdeki dönem Toptepe'de uygulayacakları projelerden de bahseden Başkan Genç, "Bu mahallemizde Toptepe Rekreasyon ve Arkeopark Projesini hayata geçireceğiz. Bu projemiz Koruma Kurulu tarafından onaylandı. Bir sosyal yaşam projesi olan çalışma kapsamında 70 bin metrekare alan üzerinde 2 bin kişilik amfi tiyatro, kafeteryalar, bilim müzesi, Samsun tarihi ile ilgili heykel ve objeler, seyir alanları, yürüyüş yolları yer alacak. Burası Samsun'a gelen turistler ve vatandaşlarımızın uğramadan geçemeyecekleri bir mekân olacak" diye konuştu.

30 MART HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR


Toptepe'ye yine bölgeyi çekim merkezi haline getirecek Dev Dönme Dolap yapacaklarını ifade eden Genç, "Bu projemiz insanları ilçemize çekecek. Yine Toptepe Mahallemize Hanımlar Lokali yapacağız" şeklinde konuştu. Yerel seçimlerin yapılacağı 30 Mart tarihinin, 77 milyon için hayati derecede önem taşıdığına vurgu yapan Başkan Genç, şunları söyledi: "30 Mart, darbe hayalleri kuranlara karşı demokrasinin sarsılmaz zafer elde ettiği tarih olacak. 30 Mart milli iradenin sarsılmaz güç kazandığı tarih olacak. 30 Mart, 2023 hedeflerimizin, milletimizce teyit edildiği tarih olacak."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum