TOK VE YILMAZ BİRLİKTE MAÇ İZLEDİ

"Samsunspor ortak sevdamız" AK Parti İlkadım İlçe Başknı Adnn Varol ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, PTT 1

TOK VE YILMAZ BİRLİKTE MAÇ İZLEDİ
21 Şubat 2014 - 19:12

"Samsunspor ortak sevdamız"


AK Parti İlkadım İlçe Başknı Adnn Varol ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, PTT 1. Liginin 26. haftasında oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor maçını taraftarlarla birlikte izledi.

MAÇI TARAFTARLARLA İZLEDİ


TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanan karşılaşmayı Cumhuriyet Meydanındaki dev ekrandan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Vedat Yılmaz ile birlikte izleyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Maçın 5. dakikasında gelen golle birlikte büyük bir sevinç yaşadı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında erken gelen golle, Samsunspor taraftarlarıyla birlikte büyük bir coşku ve sevinç yaşayan Erdoğan Tok, kıran kırana geçen karşılaşma boyunca vatandaşlarla birlikte yer yer tezahüratlarda bulundu. Maç boyunca üstünlüğü koruyan Samsunspor, deplasmanda altın değerinde kazandığı 3 puanla Gaziantepsporu 1-0 mağlup etti.

SAMSUNSPOR SAHİPSİZ DEĞİL


Maç sonrası elde edilen galibiyet sonrası büyük bir sevinç yaşadığını belirten AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Samsunspor'un şehrin markası olduğunu ifade etti.

Samsun ve Türk sporu için Samsunspor'un marka olmuş bir kulüp olduğuna kaydeden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Samsunspor'u Süper Lig'de görmek istiyorsak bunun için Samsun'un tüm dinamiklerinin tam desteğinin olması gerektini söyledi. Samsunspor'u geçmişte yaşadığı başarılı dönemlere şehrin tüm aktörlerinin omuzlarında yeniden taşınabileceğini kaydeden Tok, " Bizim de amacımız bu markaya sahip çıkabilmek. Şu anda ikinci ligde olan bir Samsunspor var; ama yakın bir gelecekte Süper Lige çıkacağına inandığım bir Samsunspor var" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum