DEMİRTAŞ'IN ZİYARETLERİ HIZ KESMİYOR

İLÇE SINIRLARI İÇİNDEKİ TÜM ESNAFIMIZLA UYUM İLE ÇALIŞIYORUZ İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Piazza alışveriş merkezini ziyaret etti

DEMİRTAŞ'IN ZİYARETLERİ HIZ KESMİYOR
26 Şubat 2014 - 12:35
İLÇE SINIRLARI İÇİNDEKİ TÜM ESNAFIMIZLA UYUM İLE ÇALIŞIYORUZ

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Piazza alışveriş merkezini ziyaret etti.

Alış veriş merkezindeki esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Demirtaş’a ziyaretlerinde Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç eşlik etti. Esnafların görüşlerini alan Demirtaş, "ilçe sınırları içerisindeki tüm esnafla uyum içinde çalışıyoruz" dedi.

“İLKADIM GELİŞİYOR ESNAFIN YÜZÜ GÜLÜYOR”

İlkadım’da yaşanan gelişim ve değişimin esnafı da olumlu olarak etkilediğini ifade eden Başkan Demirtaş, "İlkadım, geliştikçe esnafımızın yüzü gülüyor. Şehir geliştikçe şehrin tüm dinamikleri hareketleniyor" dedi. Vatandaşların alışveriş seçimlerinin çeşitli etkenlere göre şekillendiğini söyleyen Demirtaş başarının kalite ve güler yüzden geçtiğini söyledi.

Hizmet veren esnafları tek tek gezerek hayırlı işler dileyen Başkan Demirtaş’a vatandaşların ve esnafın ilgisi gözden kaçmadı. Vatandaşlar belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Başkan Demirtaş’a ve ekibine teşekkür ettiler.

“HİZMET SÜRSÜN İLKADIM BÜYÜSÜN”

Ziyaretin akabinde Hürriyet Mahallesi Refahiye Sokak’ta cadde esnafı ile sohbet eden Başkan Demirtaş, esnafın istek ve taleplerini değerlendirdi. Sohbet havasında geçen buluşmada Demirtaş, ilçeye yapılan belediye yatırımlarını anlattı.İlkadım halkı hizmetin en iyisine en güzeline layıktır. Ben inanıyorum ki halkımız hizmetimiz sürsün İlkadım büyüsün diyecektir" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum