1 KASIM TÜRKİYE'NİN KADERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''Önümüzde çok önemli bir seçim var

1 KASIM TÜRKİYE'NİN KADERİ
03 Ekim 2015 - 21:31
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçimin sonucu Türkiye'nin geleceğini belirleyecek'' diye konuştu.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İlkadım ilçesinde AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, il ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla seçim çalışması yaptı. Necipbey Caddesi ve Subaşı Meydanı'nda esnaf ve vatandaşlarla buluşarak sohbet eden, ülke gündemi konusunda fikirleri alan Karaaslan, sorun ve talepleri de dinledi.

KOLTUK SAMSUN'A VERİLDİ

Büyük kongre sonrasında kendisine verilen AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinin Samsun'a katkı sağlayacağını belirten Çiğdem Karaaslan, ''Şehrimiz uzun zamandır bakanlıkla temsil ediliyor ve Samsun bu temsiliyetin katkılarını gördü. Genel başkan yardımcılığı koltuğunun Samsun'a verilmiş olması şehrimize önümüzdeki süreçte çok katkı sağlayacak. Çünkü yeni fikirler ve projeler üreteceğiz ve uygulamalarını Samsun'da yapacağız'' dedi.

GÜN KENETLENME GÜNÜ

7 Haziran seçimleri öncesinde başlayan yoğun temponun duraksamadan devam ettiğini belirten Karaaslan, ''7 haziran sonrası yapılan görüşmelerin ardından erken seçim kararı alındı ve seçime gidiyoruz. Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışındaki coşkuyu gördük. Bu coşku bizim açımızdan ülkede AK Parti'den başka bir umut olmadığını, tek başına iktidarın ne kadar önemli olduğunun, AK Parti iktidarının ve kazanımlarının devam etmesi açısından bir gösterge. Yapılan anketler AK Parti'nin yükselişte olduğunu gösteriyor. Fakat yükümüz ağır, sorumluluğumuz çok. Sokağa çıktığımızda özellikle esnafta bir rahatsızlık var. Son 6 aydır yaşanan belirsizliğin büyük yansımasını onlar hissetti. Gün bütün egolardan, kırgınlıklardan, kişisel beklentilerden arınma günüdür. Kenetlenip ortak söylemle hareket etmeliyiz. Önümüzde çok önemli bir seçim var ve sonucu Türkiye Türkiye'nin geleceğini belirleyecek'' diye konuştu.

MİTİNGE DAVET

Çiğdem Karaaslan ilçede yaptığı ziyarette birebir görüştüğü esnaf ve vatandaşları, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun pazartesi günü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceği mitinge davet etti.

NİKÂH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Çiğdem Karaaslan akşam seçim çalışmasının sonunda Gülsüm Sezer-İlker Akyüz çiftinin düğününe katılarak, İlkadım belediye Başkanı Erdoğan Tok'un kıydığı nikâhta şahitlik yaparak, çifte ömür boyu mutluluk diledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum