10 Yeni Körüklü Otobüsler Hizmete Hazır

Kent içi toplu ulaşımda kullanılmak üzere 10 adet körüklü otobüsü filosuna dahil eden Samsun Büyükşehir Belediyesi otobüslerin tamamının teslimat işlemini tamamladı.

10 Yeni Körüklü Otobüsler Hizmete Hazır
15 Ekim 2024 - 11:51
Sahaya inmeye hazırlanan 18 metre uzunluğunda 10 körüklü otobüs ekspres hatlarında hizmet verecek. Yeni alınan otobüslerle kent içi toplu taşımada otobüs sayısının 195’e yükseldiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Kent içi toplu ulaşımı daha hızlı, daha güvenli ve daha konforlu yürütmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
18 metre uzunluğunda 10 körüklü otobüsü araç filosuna dahil eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu taşımada kullanılan araç sayısını 195’e yükseltti. Otobüslerden 5’ini 7 Ekim Pazartesi teslim alan Büyükşehir Belediyesi kalan 5 otobüsün teslimat işlemini de tamamlayarak Samsun’a getirdi.  Sahaya inmeye hazırlanan 18 metre uzunluğunda, 146 yolcu kapasiteli 10 körüklü otobüs ekspres hatlarında hizmet verecek.
Otobüs sayımız 195’e yükseldi
Yeni alınan otobüslerle kent içi toplu taşımada otobüs sayısının 195’e yükseldiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Daha hızlı, daha güvenli ve daha konforlu ulaşım için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Ulaşımın en önemli ayağı olan kent içi toplu ulaşım noktasında hemşehrilerimizin zamanı, konforu ve güvenliği bizim her zaman önceliğimiz. Bu nedenle araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. 10 adet körüklü otobüsü filomuza dahil ettik. Tamamının teslimatı gerçekleşti. Böylelikle kent içi toplu taşımada otobüs sayımız 195’e yükselmiş oldu.  Daha hızlı Samsun dedik ve bu hedefle de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Otobüslerimizin tekrar şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum