13 SENE SONRA BİT PAZARINA NUR YAĞIYOR!

2 Haziran’da yapılacak olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’da Samsunspor Başkanlığına aday olacağını belirten Eski başkanlardan İsmail Uyanık düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulu

13 SENE SONRA BİT PAZARINA NUR YAĞIYOR!
29 Mayıs 2018 - 18:47
2 Haziran’da yapılacak olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’da Samsunspor Başkanlığına aday olacağını belirten Eski başkanlardan İsmail Uyanık düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Samsunspor Nuri Asan Tesisleri Toplantı Salonu’nda gerçekleşen basın toplantısına ulusal ve yerel medya yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca tüm taraftar gruplarından katılım sağlandı.
KULÜBÜ FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜRMEYE TALİBİZ
Burada olma sebebinin çok hayırlı şeylerden olmadığını belirterek sözlerine başlayan İsmail Uyanık, “Samsunspor 15 senede gerek sportif, gerek maddi gerek prestij anlamdaki kayıpları bugünkü duruma getirdi. Eski duruma göre 3.Lige düşmemiz yanlış planlamaların Bir sonucu olmuştur. Burada ki yanlış planlama sadece Samsunspor ile ilgili değil. Dolayısıyla şunu demek istiyorum. Samsun halkı kulübümüzü bir şirket gibi yönetmeme izin verirse kuvvetli bir finans grubu ile bu kulübü şirketleştirip, futbol adına doğru şeyler yapmaya, kulübü fabrika ayarlarına döndürmeye talibiz” dedi.
KULÜBÜMÜZ BORÇLARINDAN KURTULACAK
Kulüp satılıyor ya da kulüp elden gidiyor diye korkmayın diye sözlerini sürdüren Başkan Adayı İsmail Uyanık, “Örnek verecek olursak Başakşehir en başarılı kulüplerden biri. Çok parası var başarılı da oluyor. İyi yönetiliyor. Şirketleşmeyi projelendirme adına genel kuruldan yetki isteyeceğiz. Yönetim kurulunu kurduktan sonra Samsunspor’un üst futbol aklını oluşturan kişilerle şirketleştirmeyi gerçekleştirme arzusundayız. Şirket ve kulüp iç içe çalışacak. Burada ki kazanç kulübümüz borçlarından kurtulacak. Kimseye el açmayacak” şeklinde konuştu.
KİMSEYLE BİR HESABIMIZ YOK
Benim buraya gelmeme sevinenlerde sevinmeyenlerde var. Benim kimse ile işim yok. Herkesin kendi döneminde yaptığı işi kamuoyu değerlendirir. Biz gittikten sonra bize yapılanları biz kimseye yapılmasını arzu etmeyiz. Gerek sosyal medyada gerek başka yerlerde benim ağzımdan çıkmayan kin, nefret, tehdit kokan kelimelere itibar etmeyin. Kimseyle bir hesabımız yok. İşimiz kolay değil. 2.Lige düştük. Bu savaşa bizimle beraber varsanız biz talip olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
Daha sonra basın toplantısı soru cevap şeklinde devam etti.
şokhaber.net

https://youtu.be/sIHXUkLtSiI

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum