14 Şubat'a Atakum kutlaması…

14 Şubat Sevgililer Gününde eşi Fatma Taşçı’yla birlikte çiftlere çiçek dağıtan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bu özel günde çiftlere çiçek dağıtarak mutluluklarına ortak olduk” dedi

14 Şubat'a Atakum kutlaması…
15 Şubat 2015 - 19:03
14 Şubat Sevgililer Gününde eşi Fatma Taşçı’yla birlikte çiftlere çiçek dağıtan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bu özel günde çiftlere çiçek dağıtarak mutluluklarına ortak olduk” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, eşi Fatma Taşçı ile birlikte Yalı Kafe’de gerçekleştirilen 14 Şubat Sevgililer Günü Özel Programı’na katılarak buradaki çiftlere çiçek dağıttı. Eşleriyle, sevdikleriyle birlikte güzel bir akşam geçirmek için Yalı Kafe’ye gidenler Başkan Taşçı’nın bu jesti karşısında duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sevginin ve paylaşmanın öneminden bahseden Başkan Taşçı, “Sevdiğim, değer verdiğimiz insanları hep mutlu görmek isteriz. Bazı günlerde daha da mutlu olmalarını isteriz. Bu anlamda tüm dünyada kutlanan Sevgililer Günü kapsamında biz de vatandaşlarımıza hoş bir sürpriz yapmak istedik. Eşim Fatma Taşçı ile birlikte çiftlere çiçek dağıtarak mutluluklarına ortak olduk” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum