1453 Fatih Spor Kulübü Sokak Futbolu Turnuvası Başlıyor...

SOKAK FUTBOLU HEYECANI 1453 Fatih Spor Kulübü Sokak Futbolu Turnuvası Başlıyor

1453 Fatih Spor Kulübü Sokak Futbolu Turnuvası Başlıyor...
25 Haziran 2014 - 21:05
SOKAK FUTBOLU HEYECANI

1453 Fatih Spor Kulübü Sokak Futbolu Turnuvası Başlıyor...

1543 Fatih Spor Kulübü tarafından her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen etkinliklerden birisi olan 'Sokak Futbolu Turnuvası' Ramazan ayı ile birlikte başlıyor.

1453 Fatih Spor Kulübü'nün organize ettiği Mahalleler Arası Sokak Futbol Turnuvası, 50 takım ve 500 sporcunun katılımı ile Cuma günü başlıyor. Her yıl ilginin gittikçe arttığı turnuvada bu yıl yine takımlar şampiyonluk için mücadele edecek. Turnuvaya büyüklerden oluşan 26 A takımı, gençlerden oluşan 16 genç takımı, 4 yıldızlar takımı ve 4 kızlar takımı olmak üzere 50 takım katılacak.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara 1453 Fatih Spor Kulübü tarafından ödüller verilecek.

Her yıl olduğu gibi bu yılda katılımın oldukça fazla olmasından memnun olduklarını ifade eden 1453 Fatih Spor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, "Her Ramazan ayında düzenlediğimiz futbol turnuvasına bu sene yine oldukça fazla katılım oldu. Oynanacak müsabakalara olan ilgi bizleri çok memnun etti. Düzenlenen bu turnuvada erkeklerin yanı sıra küçük kızlarımızda futbol oynayarak keyifli dakikalar geçiriyor. Ramazan ayı boyunca her gün devam edecek turnuvamıza tüm halkımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum