15 Temmuz Gazisine Ziyaret

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, 15 Temmuz'da FETÖ/PDY terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında yaralanarak g

15 Temmuz Gazisine Ziyaret
11 Ağustos 2016 - 19:54
7- Boş kalıp haberAK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, 15 Temmuz'da FETÖ/PDY terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında yaralanarak gazi olan Metin Dağ'ı evinde ziyaret etti.
FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine İstanbul'da Taksim Meydanı'na giden ve burada hainlerin vatandaşlara saldırısı sonucu iki bacağından yaralanan Metin Bağ'ı Uludağ Mahallesi'ndeki evinde ziyaret eden AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, 15 Temmuz gazisine geçmiş olsun dileğinde bulundu.
NE BÜYÜK MİLLETİZ
AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, 15 Temmuz’da Türk halkının dik durarak vatanına, milletine, geleceğine sahip çıktığını belirtti. 15 Temmuz gazisi Metin Bağ’ın onurlu ve kutsal bir mücadele için gazi olduğuna işaret eden Başkan Eler, “15 Temmuz gecesi tüm halkımız meydanlara çıkarak ne büyük millet olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Tanklara, kurşunlara karşı göğüslerini siper eden Türk halkı kahramanlık destanı yazmıştır. Metin Bağ kardeşimiz de 15 Temmuz kahramanıdır” dedi.
1BU MİLLET KAHRAMANLARI UNUTMAZ
Gazi Metin Bağ'ın büyük bir kahramanlık örneği sergilediğini belirten AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, "15 Temmuz gecesi vatan hainlerine karşı mücadele veren ve yaralanan gazimiz Metin Bağ kardeşimizi evinde ziyaret ettik ve geçmiş olsun dileklerimizde bulunduk. Bu millet Metin Bağ ve onun gibi vatan uğruna şehit ve gazi olan kahraman insanlarımızı asla unutmayacaktır. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum