15 TEMMUZDA NEREDEYDİN?...

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare’den AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’e cevap

15 TEMMUZDA NEREDEYDİN?...
13 Ekim 2017 - 14:39
AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare’den AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’e cevap.
BU SENİN YAPTIĞIN UCUZ KAHRAMANLIK!
AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare’den, Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in “15 Temmuz’da neredeydi” şeklindeki sorusuna cevap gecikmedi.
“15 Temmuz Gecesi Samsun'da Beni Tanıyanlar çok iyi bilirler, Ben de Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaydım. Kimseye yağcılık ve yalakalık Yapmadığım İçin, Kusura Bakma Muharrem Başkan bak ben de Buradayım demedim. Deme gereği de duymadım” diyen AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare şöyle devam etti;
UCUZ KAHRAMANLIK
“O Gece birçok İnsanı Darbe Teşebbüsü var. Kalkın Meydanlara koşalım diyen insanım. Yalnız Samsun Cumhuriyet Meydanın da değil, Başta Atakum, Terme İlçeleri Olmak üzere birçok ilçede Vatandaşlarımızla Sabahlara kadar meydanlardaydık. Çok Kötü bir huyum var. Kimse de kusura bakmasın. Ben de geldim diyerek Kimseye Yağcılık yapmadım. Gösteriş de yapmadım. Çünkü Ben Vatanım, Milletim, Bayrağım ve İnancım gereği Meydanlardaydım.
Sayın Muharrem Göksel'in beni bu kadar çok görmek istediğini bilseydim. Gönlü kırılmasın diye Bulunduğum Meydandan Görüntü alır, yer ve mekân olarak buradayım Başkan der, gösterirdim.
TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA
Sayın Göksel, Ben Ak Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesiyim. Anlayacağın Kuruluşundan beri bu Dava'nın içindeyim. 15 Temmuz Başarısız Darbe Kalkışması, Yalnız Ak Parti'yi ve Ak Partilileri İlgilendiren bir Olay değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milletini Felakete Sürükleyecek bir İhanet Kalkışmasıydı. Bu Darbe Girişimi Türk Milleti'nin Tamamını İlgilendiren Bir Olaydı. Bu Yüzden Meydanları Her Görüşten İnsanlar Doldurdu. Bizlerde O Vatandaşlarımız içindeydik. Allah'ıma Şükürler Olsun Vatanseverim. Vatanım, Milletim ve Bayrağım benim Canımdan daha Kutsaldır. Bu Ülkeye Benim gibi Milyonlarca Mehmet Teyyare'ler Feda Olsun.
15 Temmuz Darbe Gecesi Önemli olan, Vatan Sevgisi Ağır Olanlar İçin, Meydanları doldurmaktı. Bizler de bu Bilinç ve İnançla Meydanlardaydık. Benim Meydanda olup olmadığımı araştırmadan, her zaman olduğu gibi yine çok talihsiz ve Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl Başkanına Yakışmayan bir Açıklama yapmışsın.
Senin Yerinde olsaydım, böyle bir Açıklamayı yapamazdım. Bu senin yaptığın ucuz kahramanlık. Bence kendini fazla önemsemişsin. Herkes, ben de geldim Başkan diyerek, sana kendini göstermek zorunda değildi. O meydan er meydanı. Vatan için, Millet İçin, Bayrak İçin bulunduğum Meydanda, kusura bakma kimseye yağcılık ve Yakalık Yapmak zorunda da değildim.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum