16 NİSAN'DA TÜRKİYE'YE YENİ BİR BAHAR GELECEK…

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 11 Şubat tarihinde Başkan Şahin; 16 Nisan’da “TÜRKİYE'YE YENİ BİR BAHAR GELECEK”  dedi

16 NİSAN'DA TÜRKİYE'YE YENİ BİR BAHAR GELECEK…
13 Şubat 2017 - 18:04
7- Boş kalıp haberBafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 11 Şubat tarihinde Başkan Şahin; 16 Nisan’da “TÜRKİYE'YE YENİ BİR BAHAR GELECEK”  dedi. Antalya'nın Kemer ilçesinde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca, "Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma" sloganıyla düzenlenen ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da iştirak ederek bir konuşma yaptı. Bu arada Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.
Toplantı hakkında bilgiler veren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Bu toplantımız tarihi daha önce belirlenmiş Partimizin belediye başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısıydı. Toplantıda Başbakanımızla beraber olduk ve ayrıca Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erol Kaya, Cevdet Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ile 870 belediye başkanımız hazır bulundu toplantı çok verimli geçti” dedi.
ŞİMDİ SADECE HÜKÜMET MODELİ DEĞİŞİKLİĞİ YAPILMAK
Anayasa değişiklikleri ve referandum ile ilgili de  görüşünü açıklayan  Bafra Belediye Başkan Şahin, "Önümüzde bir halk oylaması da bulunuyor. Anayasa değişikliklerini Cumhurbaşkanımızın onaylamasıyla referandum tarihi de netleşti. Herkesin gönlü rahat olsun. Türkiye'nin rejimini Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları 1923'te kurmuş ve adını cumhuriyet koymuştur. Bu kıyamete yaşayacaktır. Şimdi sadece hükümet modeli değişikliği yapılmaktadır.  Çünkü değişen Türkiye ve dünya şartları bunu mecburi hale getirmiştir” diye konuştu.
“EVET” SONUCU İLE TÜRKİYE TÜM ZİNCİRLERİNİ TAMAMEN KIRACAKTIR
16 Nisan Pazar günü bir kez daha milletimiz sandığa gideceklerini hatırlatan Başkan Şahin,”  Daha güzel bir gelecek, daha güçlü bir Türkiye, için sandığa gideceğiz. İnanıyorum ki 16 Nisan’da Türkiye’mize yeni bir bahar gelecek. Milletimiz için 'EVET' diyeceğiz. Bu değişikliklerin kabul edilmesiyle Türkiye'nin ihtiyacı olan, milletimize daha çok yakışan bir yönetim sistemi hayata geçmiş olacaktır. Referandumda çıkacak neticenin, ülkemiz ve insanlarımızın geleceği için çok önemli görüyorum. Çünkü “EVET” sonucu ile Türkiye tüm zincirlerini tamamen kıracaktır. Koalisyonlara, koalisyon krizlerine ve az bir şeyi kalmış vesayet anlayışına da son verecektir. Milletimizin ve ülkemizin önü tamamen açılacaktır” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum