177. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ' KUTLAMA MESAJI!

Bugün, ülkemizin büyük bir bölümünün emniyetini, asayişini, halkın huzur ve güvenliğini temin eden Jandarma Teşkilatı’nın 177

177. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ' KUTLAMA MESAJI!
13 Haziran 2016 - 22:44
Bugün, ülkemizin büyük bir bölümünün emniyetini, asayişini, halkın huzur ve güvenliğini temin eden Jandarma Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız.
1- Haber Kalıbı 1İç güvenliğin teminatı, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki en temel unsurlardan biri olan Jandarma Teşkilatı, sorumluluk alanının büyüklüğüne karşın 177 yıllık birikimi ile üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirmektedir.
Jandarma Teşkilatının, ATATÜRK ilkelerine bağlı, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygılı, güvenilir, büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde, gerektiğinde canı pahasına ortaya koyduğu cesur, kararlı ve özverili çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir.
1839 yılında kurulan, gelişen güçlü yapısı, eğitim düzeyi ve teknolojik donanımıyla kıvanç duyduğumuz Jandarma Teşkilatımızın görev ve sorumluluklarını, bugün olduğu gibi gelecekte de aynı bilinçle ve kararlılıkla sürdüreceğine ve başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum