189 TL'den 9.663.00TL'ye kadar para cezası kesiliyor.

Atakum'dan taviz yok

189 TL'den 9.663.00TL'ye kadar para cezası kesiliyor.
01 Aralık 2014 - 19:30
Atakum'dan taviz yok. 

189 TL'den 9.663.00TL'ye kadar para cezası kesiliyor.

Atakum'da artan inşaat faaliyetleri neticesinde oluşan moloz ve hafriyat atıklarının kaçak dökümü nedeniyle Atakum Belediyesi Zabıta ekipleri gece gündüz denetimlerini sıklaştırdı.

Uygunsuz olarak yok kenarlarına, mahalle aralarına ve boş arazilere moloz ve hafriyat dökenlere kabahatler kanununun 41. maddesi gereğince 189 TL'den 9.663.00TL'ye kadar para cezası kesiliyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı "kaçak döküm yapanlara asla göz açtırmayacağız. Bizler Atakum'da yapılaşmaya elimizden geldiğince destek veriyoruz. Fakat ilçemizin kirlenmesine ve görüntü kirliliğine asla izin vermeyiz. Ayrıca bu tarz sorumsuz davranışlar iş gücü kaybımıza da sebep olmaktadır. Bu konuda son derece kararlıyız, taviz yok " dedi.

Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin belli bir ücret karşılığında vatandaşın talebi üzerine molozları aldığını da belirten Başkan Taşçı "Atakum hepimizin. Yaşadığımız kente sahip çıkmak en birinci görevimiz olmalıdır. Bu bağlamda vatandaşlarımızdan kaçak döküm gördükleri zaman ihbar etmelerini rica ediyorum. Çocuklarımızı temiz bir çevrede büyütmek ve onlara kirlenmemiş bir doğa bırakmak zorundayız" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum