19 MAYIS ANAOKULU'NDA 'ANNEM İLE SPOR YAPIYORUM' PROJESİ

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki 19 Mayıs Anaokulu Müdürü  Semra Güney," Çocukların kişiliği  özellikle 0-6 yaş arasında  şekillenmekte ve yetişkin çağdaki davranışları üzerinde etkili olacak alışkanlık

19 MAYIS ANAOKULU'NDA 'ANNEM İLE SPOR YAPIYORUM' PROJESİ
27 Nisan 2017 - 21:50
Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki 19 Mayıs Anaokulu Müdürü  Semra Güney," Çocukların kişiliği  özellikle 0-6 yaş arasında  şekillenmekte ve yetişkin çağdaki davranışları üzerinde etkili olacak alışkanlıkların edinilmesi yine bu yıllara dayanmaktadır" dedi.
Çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetiştirebilmek için  okulumuzda Beslenme Dostu Okul Projesi'in uygulanmakta olduğunu vurgulayan 19 Mayıs Anaokulu Müdürü Semra Güney," Beslenme, obezitenin önlenmesi, hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve fiziksel aktivite düzeyini artırmaya teşvik etmek amacıyla velilerimize ve öğrencilerimize  yönelik çalışmalar yapmaktayız" dedi.
FARKINDALIK OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIK
Beslenme Dostu Okul Projesi Sağlıklı ve Hareketli Yaşam kapsamında   Annem İle Spor Yapıyorum  etkinliğimizi okulumuz bahçesinde sabah ve öğlen grubu  öğrencilerimiz ile birlikte Gerçekleştirdiklerini belirten Okul Müdürü Güney, "Öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz  ile birlikte  spor yaparak spor yapmanın  önemi 19 Mayıs Anaokulu olarak bir de biz vurgulamak istedik. Eğlenerek, birlikte zaman geçirerek hareketli yaşam ile ilgili farkındalık oluşturmaya çalıştık. Velilerimiz  “Annem İle Spor Yapıyorum” etkinliğimize yoğun ilgi gösterdiler ve tekrarını talep ettiler" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum