1919 GESK'ten Dostluk Maçı…

Görme engellilerin sorunlarına dikkat çekerek farkındalık oluşturmak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğümüz personeli ile B2 - B3 (az görenler) salon futbol (futsal) 2016 sezonu yükselme grubu turnuvası şamp

1919 GESK'ten Dostluk Maçı…
12 Nisan 2017 - 10:38
7- Boş kalıp haberGörme engellilerin sorunlarına dikkat çekerek farkındalık oluşturmak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğümüz personeli ile B2 - B3 (az görenler) salon futbol (futsal) 2016 sezonu yükselme grubu turnuvası şampiyonu, “1919 Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü“ (GESK) futbol takımı 17- 24 Nisan tarihlerinde Bursa’da yapılacak olan 2. Lig ilk yarı turnuvası için hazırlık amacıyla dostluk maçı yaptı.
1919 Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ( GESK) Başkanı Özgür TİFTİK, kamu kurum ve kuruluşlarımızın bu gibi organizasyonlar ile bizlere destek vermesi, sesimizin daha fazla duyulması açısından bizim için son derece önemli faaliyetler. Toplumumuzda gizli kalmış, kendini açığa çıkarmayan ya da çıkaramayan görme engellilerimizin bizlere ulaşarak aramıza katılıp, bu tür sportif organizasyonlarda başarılar gösterebileceklerine inanıyoruz.  Biz bu tür dostluk maçlarında hem antrenman yapıyor, hem de takımımızın durumunu 1değerlendirme imkânı buluyoruz. Diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızın ve özel sektör temsilcilerimizin de bu tür organizasyonlarla bize desteğini beklerken, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yusuf Güney’e ve personeline bizlere verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Güney; Görme engelli sporcularımız zor bir iş yapıyorlar, emeklerine sağlık. Bugün burada, engelli insanlarımıza imkânlar verildiğinde ne kadar önemli işler başardıklarını gördük. Görme engelli sporcularımızın her türlü olumsuzluğa rağmen hayata sımsıkı sarılmalarının takdir edilmesi gerekir. Sporcularımızın başarılarının devamını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Müdürlüğümüz ile 1919 GESK’in birlikte organize ettiği maçta renkli görüntüler yaşanırken, maç 8 - 5 engelli sporcularımızın galibiyeti ile bitti.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum