200 DERECEDE CANLA BAŞLA PİDE YAPIYORLAR!

Samsun’un en eski fırınlarından olan Başlar ekmek fırını Ramazan ayında vatandaşların akınına uğradı

200 DERECEDE CANLA BAŞLA PİDE YAPIYORLAR!
07 Haziran 2016 - 03:18
Samsun’un en eski fırınlarından olan Başlar ekmek fırını Ramazan ayında vatandaşların akınına uğradı. Hem fırın sahibi hem de pide ustası olan Serdar Baş, ‘müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için canla başla çalışıyoruz’ dedi.
BAŞLAR FIRININA AKIN VAR!
Pide fiyatlarının değişmediğini ve müşterilerin istediği şekilde pideler yaptıklarını belirten pide ustası Serdar Baş, ‘her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazanda da vatandaşlar pide alabilmek için kuyruklar oluşturuyorlar. Bizler de en iyi hizmeti verebilmek için 200 derece sıcağa karşı, elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Ekmek işi kutsal bir iştir. Bunun farkındayız. Liman Mahallesi ve Cedit Mahallesi başta olmak üzere tüm Samsunlulara, Türkiye’ye hayırlı Ramazanlar diliyorum’ dedi.
TEMİZ VE TİTİZ

Başlar ekmek fırını dört kuşaktır Samsun’da fırıncılık sektöründe hizmet veriyor. Başta Necdet Baş olmak üzere, Serdar Baş, Murat Baş ve Süleyman Baş ailenin fırında çalışan personelleri. Liman Mahallesi, Cedit Mahallesi’nin yanı sıra Samsun’un belli yerlerine ekmek dağıtımı da yapıyorlar. Fırıncılıkta iddialı olan Başlar ekmek ve unlu gıda, temiz, titiz ve güler yüzle müşterilerine hizmet vermenin yanı sıra kaliteden de asla ödün vermeyen ender fırınlardan biri olarak dikkat çekiyor.  Samsun’da sade çiftli pide 2 TL, yumurtalı çiftli pide ise 2,5 TL olarak satılıyor.  TUFAN İPEK
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum