2015 MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE KİMLER ADAY?

 AK PARTINİN ADAYLARI… 2015 MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE TRABZON’DA KİMLER ADAY? 2015 genel seçimlerine doğru yaklaşırken Trabzon’da özellikle iktidar partisinde tam bir milletvekili

2015 MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE KİMLER ADAY?
08 Ekim 2014 - 22:42
 AK PARTINİN ADAYLARI…

2015 MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE TRABZON’DA KİMLER ADAY?

2015 genel seçimlerine doğru yaklaşırken Trabzon’da özellikle iktidar partisinde tam bir milletvekili yarışı var. Milletvekili Faruk Nafiz Özak üçüncü dönemini doldurduğu için tüzük gereği aday olamayacak. Milletvekili Erdoğan bayraktar bu sefer Trabzon’u düşünmüyormuş… Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kontenjanından listeye girdiği için ve Milletvekili safiye Seymenoğlu bekleneni veremediği için listede yer alması bu sefer zor görünüyor.

Ak Parti Teşkilat başkanı Süleyman Soylu’nun liste başı olması beklenirken ikinci sırada büyükşehir belediyesi genel sekreteri Davut Çakır, üçüncü sırada aile ve sosyal güvenlik bakan yardımcısı Aşkın Asan, dördüncü sırada il başkanı Dr. Adnan Günnar, beşinci sırada Çevre ve Şehircilik bakan yardımcısı Muhammet Balta, altıncı sırada ve Av. Salih Cora’nın yer alacağı söyleniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum