2017 YILI HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN...

CHP Samsun İl Başkanı Av

2017 YILI HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN...
31 Aralık 2016 - 10:20
CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, göreve getirilmelerinin birinci yıl dönümünde yönetim kurulu üyeleri ile sade bir toplantı gerçekleştirdi. 27 Aralık 2015 tarihinde CHP Samsun İl Kongresi'nde, İl Başkanlığı görevine getirilmelerinin üzerinden 1 yıl geçtiğini dile getiren Akcagöz, "Bizi bu göreve layık gören ve seçimde farklı tercih yapmış olmasına rağmen bu 1 yıllık süre zarfında desteklerini esirgemeyen, parti görev ve sorumluluğunun gereğini yapan bütün partililerimize, çalışmaları ile Samsun'un sesini Ankara'da duyuran değerli milletvekillerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Ülkeyi, bu kötü günlerinden yine Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurtaracağını ifade eden Tufan Akcagöz, "Yağmur çamur demeden, Cumartesi Pazar demeden çalışan ve fedakârlık gösteren Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, en zor günlerde fikirleriyle yoldaşlık yapan emektar partililerimize teşekkür borçluyum. Çok değerli İlçe Başkanlarım, Kadın kollarımız, Gençlik kollarımız, iyi ki varsınız. Partimize bundan önce emeği geçmiş İl ve İlçe Başkan ve yöneticilerim. Biz beraber başardık ve bundan sonra da bir başarı gelecekse, bunu hep beraber sağlayacağız" dedi.
Cumhuriyet'e inanmış milyonlarca insanın varlığı karşısında, AKP dayatmalarının işe yaramayacağını ve dayatılmak istenen Anayasa'nın halk tarafından da kabul görmeyeceğini belirten Tufan Akcagöz, "Güzel günler göreceğiz. Herkes, şapkasını önüne koyup düşünmelidir. Millet, artık silkinip kendine gelmelidir. Savaşın içindeyiz. Çocuklarımız ölüyor. Ne diyordu Tayyip Erdoğan? İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. İnsan yaşatmak böyle mi oluyor. Her sabah, acaba bugün hangi ölümün soğuğuna uyanacağız diye tedirgin uyanıyoruz. O halde, bunun sorumlusu kim, vatandaşımız bunu iyi tahlil etmelidir. Tüm bu sıkıntıları aşmanın yolu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin eteğinden tutmaktan geçer" diye sözlerine devam etti.
Parti içinde kazanılan hiç bir galibiyetin, alkışı hak etmediğini söyleyen CHP Samsun İl Başkanı, "Asıl alkışı hak edecek zafer, ülkemizi bölünmekten kurtaracak, yeniden Cumhuriyet felsefe ve düşüncesini hâkim kılacak ve son tahlilde ülkeyi AKP'nin kirli politikalarından kurtaracak olan başarıya imza atabilmektir. İnanın ve güvenin. Ülke çaresiz değildir. Cumhuriyet Halk Partisi oldukça, çare var demektir. Cumhuriyet Halk Partisi Samsun ailesi olarak, geride bıraktığımız 2016 yılında yaşadığımız hiç bir acının, 2017 yılında yaşanmamasını diliyoruz. Milletimiz mutlu olmayı, refah içinde yaşamayı hak etmektedir. Terör, ülkemizin kaderi değildir. Apansız ölümler, tedbir alınırsa önlenemez değildir. Güzel ülkemiz, bombaların patladığı, insanların yolda yürürken bile tedirginlik içinde olduğu, günlük yaşamına kavga hâkim olmuş bir görüntüden derhal kurtulmak zorundadır. İnsanlarımız, 2017 deyince herhangi bir heyecan duymamakta, yeni yılın gelişiyle içlerinde maalesef güzel duygular yeşermemektedir.  Bunun sebebi, izah etmeye çalıştığımız acı tablodur. Eski güzel günlerimize mutlaka döneceğiz. Kavgasız, kinsiz ve nefretsiz bir toplum olmayı mutlaka başaracağız. Savaşı savunanlara inat, barış diye haykırmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 2017 yılının sadece ülkemiz için değil, tüm insanlık için barış ve huzur getirmesini diliyoruz" diye sözlerini tamamladı.
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum