22 MAYIS'TA AÇILIYOR…

AK PARTİ İl Başkanı Av

22 MAYIS'TA AÇILIYOR…
27 Nisan 2015 - 15:28

AK PARTİ İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, 22 Mayıs’ın Ordu tarihine not düşülecek bir gün olacağını belirterek Ordu’yu dünya gündemine taşıyacak önemli bir günün hazırlıklarını yapıyoruz dedi.


 


Başkan Çelenk, 22 Mayıs Cuma günü Ordu - Giresun Havaalanının hayata geçirilmesi talimatını veren Karadeniz’e çağ atlattıran, hizmet adamı, Dünya Lideri Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki bakanlarla birlikte 40 yılık hayalimiz olan, Ordu - Giresun Havaalanımızın açılışına katılarak bizleri onurlandıracaklar dedi.


 


22 Mayıs’ın Ordu ve Giresun için sıradan bir gün olmayacağını belirten Başkan Çelenk, Türkiye’nin prestij projelerinden olan Avrupa’da ve Türkiye’de ilk denize dolgu havaalanın açılışı hem Türkiye gündeminde hem de dünya gündeminde yerini alacak 22 Mayıs Ordu’nun tarihine önemli bir not olarak düşülecektir dedi


 


Başkan Çelenk, 22 Mayıs Cuma günü Havaalanı sahasında yine Türkiye gündemine oturacak Ordu ve Giresun ile birlikte önemli bir miting yapacaklarını belirterek, miting e ve Ordu tarihine şahitlik etmeye tüm Orduluları davet etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum