24 Kasım Özel Konserinde eğitimciler farklı bir Öğretmenler Günü yaşayacak.

Canik'ten öğretmenlere özel konser Canik Belediyesi ile SGK Çalışanları Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenecek 24 Kasım Özel Konserinde eğitimciler farklı bir Öğretmenler Günü yaşay

24 Kasım Özel Konserinde eğitimciler farklı bir Öğretmenler Günü yaşayacak.
12 Kasım 2014 - 19:07
Canik'ten öğretmenlere özel konser

Canik Belediyesi ile SGK Çalışanları Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenecek 24 Kasım Özel Konserinde eğitimciler farklı bir Öğretmenler Günü yaşayacak.

Yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle dikkat çeken Canik Belediyesi ile SGK Çalışanları Kültür ve Sanat Derneği işbirliğiyle 24 Kasım Öğretmen Günü için farklı bir program hazırladı. Canik Belediyesi'nin desteklediği Öğretmen Günü programı kapsamında SGK Çalışanları Kültür ve Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu, 23 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Canik Kültür Merkezi Necip Fazıl Kısakürek Salonu'nda öğretmenlere özel konser verecek.

'EMEKLERİNİ ÖDEYEMEYİZ'

Canik Belediyesi olarak kültürel etkinlikleri önemsediklerini belirten Başkan Osman Genç, "Bizler yaptığımız eğitim yatırımlarıyla öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize daha iyi imkânlar sunarken, bu tür etkinliklerle de geleceğimizi yetiştiren eğitimcilerimize hem stres attırmak hem de birbirleriyle tanışmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Ne yapsak emeklerinin karşılığını ödeyemeyeceğimiz bütün öğretmenlerimizi konsere davet ediyorum" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum