2,5 Yılda 7 Park Yapıldı…

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ilçemizde 2,5 yılda 7 parkı kazandırdıklarını söyledi

2,5 Yılda 7 Park Yapıldı…
24 Ocak 2017 - 15:48
7- Boş kalıp haber Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ilçemizde 2,5 yılda 7 parkı kazandırdıklarını söyledi.
İlçe genelinde ki çalışmaları yerinde incelemek için saha gezilerine devam eden Başkan Sarıcaoğlu Bahçelievler mahallesinde yapımı tamamlanan Bahçelievler parkını ve son olarak yapımı tamamlanmak üzere olan Şehit Ümit Eker parkında incelemelerde bulundu.
ÇOK GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATTIK
Yaşar Doğu parkında oturup Vatandaşlara sohbet eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu parkın çok kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirterek, "Şehidimizin babasını da alıp parkımızda incelemelerde bulunduk. Şehidimizin babası Kazım eker ağabeyimiz çok duygulandı. Onun gözlerinde ki mutluluk bizlere fazlasıyla yetti. Bu arada Kavak'ta 2,5 senede çok güzel başarılara imza attık. Çalışmalarımız hız kesmeden aynı tempoda devam edecek" dedi.
KAVAK’TA 2,5 YILDA 7 PARK YAPILDI
Kavak'ta hep bir sosyal aktivite sorunundan bahsedildiğini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, Bu sorunu ilçeye kazandırdığımız 7 park ile giderdik. Bu parklarımız sırasıyla şöyle; Kavak Bölge Parkı, Astronot Hüseyin Özdemir Parkı, Çerkes Ekrem Bey Parkı, Melih Gökçek Parkı (Revizyonu), Bahçelievler Parkı, Yaşar Doğu Anıt Parkı ve Şehit Ümit Eker Parkı. Bu parklarımızdaki çalışmalarımız tamamlandı halkımızın kullanımına açıldı. Bundan sonra elbette durmayacağız park ihtiyacı olan gerekli yerlere parklarımızı 2017 yatırım programı kapsamında yapmaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum