29 EKİM CUMHURİYET KOŞUSU ALAÇAM'DA YAPILDI

Atletizm Federasyonu Başkanlığının ve Samsun Atletizm İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu, 8 kategoride 189 sporcunun katılımıyla 29 Ekim 2017 Pazar gü

29 EKİM CUMHURİYET KOŞUSU ALAÇAM'DA YAPILDI
01 Kasım 2017 - 07:29
Atletizm Federasyonu Başkanlığının ve Samsun Atletizm İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu, 8 kategoride 189 sporcunun katılımıyla 29 Ekim 2017 Pazar günü Alaçam Geyikkoşan Mevkiinde gerçekleştirildi.
Yarışmada dereceye giren sporcuların ödüllerini Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan ile Yarışma Hakemleri ve Antrenörler verdi. Atletizm İl Temsilcisi Sakin Güneş bu anlamlı organizasyonun Alaçam da yapılması bizleri çok mutlu etti bizlere göstermiş olduğunuz ilgi alaka ve yapılan hazırlıklar için emeklerinize sağlık diyerek teşekkür etti.
KARAASLAN’DAN TEŞEKKÜR
Tüm Sporcu, Antrenör, Hakem ve Velilere teşekkür ederek başarılar dileyen İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan, ”Ayrıca bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde büyük katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’a Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak'a Alaçam Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar’a Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar’  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın  Ahmet Güral Karayılmaz’a ve Şube Müdürü Vural Bölükbaş’a, Alaçam İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık ve tüm Emniyet Personeline, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ertan Baş ve 112 Ambulans Hizmetleri Ekibine, Alaçam Öğretmen Evi Müdürü Ahmet Öztürk ve Ekibine, Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum