3-C SINIFI AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Samsun'un Canik İlçesindeki Fatih Temiz İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri ve aileleri sınıf öğretmeni Mustafa Saygıcı ile birlikte Meşe Kültür Tesislerinde kahvaltı etkinliği düzenledi

3-C SINIFI AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU
01 Ocak 2018 - 16:25
Samsun'un Canik İlçesindeki Fatih Temiz İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri ve aileleri sınıf öğretmeni Mustafa Saygıcı ile birlikte Meşe Kültür Tesislerinde kahvaltı etkinliği düzenledi.
Meşe Kültür Tesislerinde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya veliler," Sınıf öğretmenimiz Sayın Mustafa Saygıcı ile birlikte güzel bir gün geçirmenin mutluğunu yaşıyoruz. Bir sonraki programda yeniden buluşacağız" dediler.
YENİ ETKİNLİKLERLE HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ
Düzenlenen tanışma kahvaltısında konuşan 3-C sınıfı Öğretmeni Mustafa Saygıcı, “Kahvaltının amacının aile ve okul arasındaki ilişkileri güçlendirmek, işbirliğini sağlamak, öğrencileri daha başarılı olmaları için güvenli bir ortamda bulunmalarına yönelik ortaklaşa önlemler almak. İlerleyen günlerde yapacağımız yeni etkinliklerle hep birlikte olacağız. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum“ sekinde konuştu.
VELİLERDE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞMEKTEDİR
Kahvaltı programını düzenleyen öğrenci velisi Elif Ay Çolak, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimin ilk basamağını sağlıklı bir şekilde geçmeleri için sadece çocuklarımıza değil, velilerde önemli görevler düşmektedir. Birinci dönende çocuklarımızın sağlam bir kişilik kazanması ve her yönüyle gelişimini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesi için bu birlikteliğin önemi büyüktür. İkinci dönemde ise yükselen sınıfın seviyesini daha çok nasıl yükseltebiliriz ve ileride yapılacak olan etkinlileri hep birlikte değerlendirdik“ diye konuştu.
Yoğun katılımın gerçekleştiği tanışma ve kaynaşma kahvaltısından veliler ve öğrenciler memnun ayrıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum