30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 92.YILDÖNÜMÜ SAMSUN'DA COŞKUYLA KUTLANDI

COŞKUYLA KUTLADIK 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 92

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 92.YILDÖNÜMÜ SAMSUN'DA COŞKUYLA KUTLANDI
30 Ağustos 2014 - 13:39
COŞKUYLA KUTLADIK

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 92.YILDÖNÜMÜ SAMSUN’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün 92.Yıldönümü kutlamaları dolayısı ile Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı.

Tören Garnizon Komutanlığı Bölge Bandosu tarafından verilen konserle başladı. Törende daha sonra Vali Hüseyin Aksoy, beraberinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz  ile birlikte  törene katılan askeri birliklerin ve halkın bayramını kutladı.

İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşunun ardından Piyade Yarbay Fethi Oltulu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ve halk oyunları gösterilerinin ardından tören askeri birliklerin ve gazilerin resmigeçidiyle sona erdi.

Törene  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, Baro Başkanı Avukat Necat Anıl, ilçe kaymakamları, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG.  Alb. Murat Özer, protokol üyeleri, askeri, idari ve mülki erkan  katıldı.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum