300 SPORCUYU AĞIRLADI...

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”İlçemizde Türkiye Badminton Federasyonu İnci-Life Süper Lig Badminton müsabakaları yapıldı” dedi

300 SPORCUYU AĞIRLADI...
05 Ağustos 2016 - 10:05
7- Boş kalıp haberBafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”İlçemizde Türkiye Badminton Federasyonu İnci-Life Süper Lig Badminton müsabakaları yapıldı” dedi.
Bafra Yeni Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve dört  gün süren müsabakalarda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Havuzbaşı Spor Kulübü, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Elaziğ Gençlik Spor, Erzincan Özel İdare, İstanbul GOP Belediye, Konya Büyükşehir Belediye, Erzincan Türk Telekom, İzmir Bergama Belediye, Bursa Yıldırım Belediye, Malatya GSK, Bursa Osman Gazi Belediye, Ankara Egospor, Samsun İlkadım, Çorum İBD. SK. ve Ankara Özyakut Kulübü olmak üzere 16 takım karşı karşıya geldi.
12SAYIN BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Müsabakalara katılan 300 sporcuyu Ali Kale Turistik Tesisleri’nde ağırladığını ifade eden Başkan Şahin, “İlçemizde pek çok branşta spor müsabakaları yapılmaktadır. İlçemiz, spor tesisleri bakımından oldukça şanslıdır. İlçemize kazandırılan tesislerle spor şehri noktasındayız.  Belediyemizin ilan ettiği 143.000 metrekarelik spor alanımızda şehir stadımız, kapalı spor salonumuz, yarı olimpik yüzme havuzumuz, ilçe merkezimizde futbol kompleksimiz bulunmaktadır. İnşallah Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ın bu alanda pek çok spor tesisi daha Bafra’mıza kazandıracağına inancımız tamdır. İlçemizde Badminton branşında müsabakalar yapıldı. Çok başarılı bir organizasyon yaşadık. Sayın Bakanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu müsabakalarda yer alan sporcularımızla beraber olduk. Çok memnun oldular. İlçemizi sevdiler. Tüm sporcularımıza bundan sonra ki hayatlarında başarılar diliyorum. Bu etkinliklerle ilçemizin hem tanıtımı oluyor, hem itibarı artıyor, hem de olumlu imaj oluşuyor. Bizde buna katkı yapıyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum