555 ÖĞRENCİ VEZİRKÖPRÜ KANYONDA!

Vezirköprü Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Samsun Kredi ve Yurtlar Kurumu  İl Müdürlüğü’ nün 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında birlikte organize ettiği gezi programınd

555 ÖĞRENCİ VEZİRKÖPRÜ KANYONDA!
17 Mayıs 2016 - 22:20
Vezirköprü Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Samsun Kredi ve Yurtlar Kurumu  İl Müdürlüğü’ nün 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında birlikte organize ettiği gezi programında ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelip Samsun merkez ve ilçelerinde Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüklerinde ikamet eden 555 genç öğrenci pazar gününü dolu dolu geçirdiler.

[gallery ids="50680,50678,50679"]
Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, ”İl ve ilçe tanıtımlarında önemli rol oynayan bu tür sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile gençlerimiz İlçe Spor Tesisleri’nin, Doğa Harikası Vezirköprü Kanyonu’ nu, ilçe merkezindeki tarihi güzellikleri ve Vezirsuyu Tabiat Parkı’nı ilk defa tanıdılar” dedi.
BU GÜZELLİKLERİN İÇİNDE MİSAFİR ETTİK
Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı,” Vezirköprü Şahin kaya Kanyonu Türkiye’ de gemi ile gezilebilen tek kanyon olup, üniversite öğrencilerimizi Allah’ın bize bahşettiği bu güzelliklerin içinde misafir ettik. Vezirköprü ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini birlikte gezdik. Böyle bir organizasyonda emeği geçen herekse teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ÖĞENCİLERDEN BAKAN VE KAYMAKAMA TEŞEKKÜR
Vezirköprü’nün tarihi ve doğa güzelliklerine hayran kaldıklarını ve bu güzellikleri herkesin görmesi gerektiğini dile getiren gençler tesisleşme ve sosyal faaliyetlerde kendilerine sınırsız destek veren başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na, Vezirköprü İlçe Kaymakamlığı’na ve emeği geçen herekse teşekkür ettiler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum