59. GENİŞLETİLMİŞ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI AYVACIK'TA YAPILDI.

Ak Parti Ayvacık İlçe Teşkilatının 59

59. GENİŞLETİLMİŞ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI AYVACIK'TA YAPILDI.
22 Aralık 2015 - 11:47
Ak Parti Ayvacık İlçe Teşkilatının 59. Genişletilmiş İlçe Danışma toplantısı bugün saat 12 de Güler Düğün Salonunda gerçekleşti. Programa Ak Parti Samsun  Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı  Muharrem Göksel, Ayvacık Belediye Başkanı  Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Ak Parti İl Yönetimden İsmail Hut, Güner Armutlu, Oğuzhan Serinkaya, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ali Yiğit, Kemalettin Gökçe, Yılmaz Ersoy, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi,  Sandık müşahitleri ve çok sayıda partili katılım sağladı.
Açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan  Ak Parti iktidarının göreve geldiğinden bugüne kadar yapılan hizmetlerde halkın güvenini alarak ilçede 1 Kasım seçimlerinde partiye oyların yüzde 100 arttığını söylerken verilen oyların emanet olmadığının altını çizdi ve 1 Kasım seçimlerinde gösterdikleri üstün başarılarından dolayı tüm Ak Parti İlçe teşkilatına teşekkür etti.
Ak Parti İlçe Teşkilatının 59. Genişletilmiş İlçe Danışma toplantısında söz alan Ayvacık Belediye Başkanı  Mustafa Belur; “İlçemiz için hizmetleriyle gururlandığımız Ak Parti hükümeti ve iktidarının birer gönüllüsü ve mensubu olmak bizim için iftihar vesilesidir. Bir ve beraber olan siyasette kazanır. Bizler birliğimizi ve beraberliğimizi 1 Kasım seçimlerinde sandıktan çıkan oylarla çok net gösterdik. Rekor bir oy oranı ile sandıkta partimizi ilçemizde birinci çıkardık. Öncelikle çalışmalarından dolayı Ak Parti ilçe teşkilatına ve partimiz için çalışan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
İlçemiz için hizmet ederken güçlük çekmiyoruz ve seçim zamanı verdiğimiz vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Yalnızca tüm çabalarımıza rağmen üstesinden gelemediğimiz içimizde kanayan bir yara olan birkaç konumuz var. Bunlardan bir tanesi Turizm bölgesi olan ilçemize hiç yakışmayan Çarşamba- Ayvacık arası karayoludur. İlçemizi turizmle alakalı canlandırmaya çalışırken bu konuda gerekli yatırımları yapıp birçok kesime tanıtımlarla İlçemizin güzelliğini sunma, sesini duyurma gayretindeyken ‘’Cennet’’ diye nitelendirdiğimiz ilçemize hiç yakışmayan bir anayol görüntüsü ile karşı karşıyayız. Benim ve ilçe halkımın bu konudaki hassasiyetini ve acısını toplantımız vesilesi ile dile getirmek istiyorum. Rahatsız olduğumuz diğer bir konu ise ilçemizin imar planı ile ilgili gerekli olan kurumdan kurum görüşlerini alamıyor olmamız. İlçemizin ihtiyaç duyduğu ve tamamlanamayan planlama çalışmalarından dolayı Kamu kurumlarımız ve vatandaşlarımız maddi ve manevi büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Muhatabımız olan kurum maalesef konu ile ilgili görüşünü bildirmemiş dolayısı ile çalışmalarımızda aksaklıklara yol açmıştır. Sayın büyüklerimin huzurunda bu içimizi sızlatan konuları dile getiriyor kendilerinden bu konularda gerekli yardımları bekliyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz konuşmasında İlçe merkezinin estetik görünümüne değinerek ‘’ Sıvasız, boyasız kötü görünümlü yapılardan kurtulmamız lazım. İlçe merkezindeki tüm binaların turizm bölgesine yakışır bir şekilde estetik bir görünüm kazandırmak için binaların dış cephelerini sağlıklaştırma çalışmalarını başlatalım. Bu konuda bir seferberlik başlatalım. Maddi olarak ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak elimi taşın altına koyacağım. Bunlar yapıldığı takdirde birden bire başka bir Ayvacık ortaya çıkar. İnternetlerde  sosyal medyada dilden dile Ayvacık konuşulur” dedi. Ak parti Samsun Milletvekili  Ahmet Demircan mevcut anayasanın Türkiye’nin önünde en büyük engel olduğunu söyleyerek ‘’ Muhakkak gerçekleştirmemiz gereken en önemli mesele darbe anayasasını değiştirmek ve Türkiye’nin yolunu açacak olan Başkanlık Sistemini yönetim şekli olarak uygulamaya geçirmek. Hizmetlerin yürütülmesinde sürekli bürokrasiye takılan yöneticilerimiz bu darbe anayasasından kaynaklı  hizmetlerini hızlı bir şekilde sağlayamıyor ve siz halkın hak ettiği hizmeti sunamıyor” diyerek ilçe halkının Başkanlık sistemi ile ilgili Ak Parti hükümetinin duruşuna bir kez daha destek olmalarını istedi.
Ak Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Sn. Muharrem Göksel yaptıkları konuşmalarda 1 Kasım seçimlerindeki gayretli çalışmalarından dolayı Ayvacık Ak Parti İlçe teşkilatına  teşekkür ettiler. Toplantıya katılan partililerin sorularını cevaplayan Milletvekilleri daha sonra Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’a, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan’a, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimize ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Ak Parti İlçe teşkilatına 1 Kasım seçimlerinde gösterdikleri çalışmalardan dolayı Teşekkür Belgesi takdim etmelerinin ardından program sona erdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum