6-1'lik tarihi skorun...

BİR MUSİBET Mİ BİN NAST Mİ? Gönül ne musibetten yana ne de “ben dememiş miydim” türü efe boy nasihatten yana

6-1'lik tarihi skorun...
03 Mayıs 2017 - 19:11
BİR MUSİBET Mİ BİN NASİHAT Mİ?

Gönül ne musibetten yana ne de “ben dememiş miydim” türü efe boy nasihatten yana.
Keşkenin de anlamı yok.
6-1’lik tarihi skorun aleyhimizde değil de lehimizde olması mümkünken bindik rehavet kayığına rotamızı kaybettik.
Bu kadar basit mi; elbette basit değil ama derin yaraları saran sağlıkçılar aynı acıyı hissetmeden basit bir vaka psikolojisiyle hastasına güven telkin etmekle ilk yardımı yapar.
Bizim işimiz ilk yardım, hasta güvenliğini sağlayarak ilk hayat öpücüğünü kondurmak, kalp masajı yapmak. Acil yardımı çağırmak.
Kimsenin kimseyi umursamadığı bir dizi iletişim kazası olmuş tez elden bu kazanın ağır yaralıları tespit edilip takıma kazandırılmalı.
Takımın bütün bileşenlerinin tekrar kenetlenip bu son üç maçın atmosferini tekrar motivasyonu yüksek, güven bunalımından çıkmış hale dönüştürmek zorundayız.
“Sen zot ben zot ata kim versin ot”
derdi rahmetli anacığım. Bu şehrin büyükleri yönetimin organizasyonuyla, taraftarın kanaat önderleriyle bir araya gelip tekrar o birlik havasını yakalamamız lazım.
Futbolcuların adam adama markaj yöntemiyle tekrar inançları tazelenmeli. Kimse takımdan büyük değildir efelenmelerine gerek yoktur. İnsan onuru da yerlere düşürülecek meta değildir. Pire için yorgan yakabilen öfkeler kontrol altına alınmalı. Bu bilgeliği büyükler göstermek zorunda.
Takımın her kademesi takım ruhuyla çalışmalı, bireysel gayretler ne yönetimi, ne teknik heyeti, ne de futbolcuları takım oyununda başarıya taşır.
Samsun’da yaşıyor olmamız Samsunspor’lu olmamıza yeter vizyonuyla şehrimizin takımına sahip çıkmak zorundayız vesselam.


 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum