A HABER AYVACIK'TA

A HABER SEYAHATNAME PROGRAMI BUGÜN AYVACIK İLÇESİNİN TANITIM ÇEKİMİNİ YAPTI Ayvacık İlçesinin tanıtımı yapılması amaçlı  A Haber Seyahatname Programı ekibi ilçeye geldi

A HABER AYVACIK'TA
09 Mayıs 2015 - 20:55
A HABER SEYAHATNAME PROGRAMI BUGÜN AYVACIK İLÇESİNİN TANITIM ÇEKİMİNİ YAPTI

Ayvacık İlçesinin tanıtımı yapılması amaçlı  A Haber Seyahatname Programı ekibi ilçeye geldi.

[gallery ids="27179,27180"]

Ayvacık İlçesinin Turizm Bölgesi ilan edilmesi sebebiyle yerli ve yabancı turistleri  çekmek ve doğası güzelliğini dünyaya tanıtmak amacıyla tanıtımlarına hız kesmeden devam ediliyor. Ayvacık İlçesinin turizm destinasyonunu yerinde göstermek ve ilçenin tanıtımına katkı vermeleri için TV program ekiplerini ve gazetecileri ilçede konuk etmeye devam eden Belediye Başkanı Mustafa Belur bugün tanıtım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. A Haber ekibini ilçede konuk eden Başkan Belur Samsunum 2 gemisi ile baraj gölünde gezi turu düzenleyerek ilçenin doğa güzelliğini en çarpıcı şekilde sunulmasını sağladı. Başkan Belur “İlçemiz Samsun ilinin gözbebeği, İlçemiz Doğa Turizmi ve Su Sporları Turizmi için oldukça elverişli bir bölgedir. Turizm merkezi olan ilçemizin tanıtımı için elimizdeki tüm imkânları kullanıyoruz. Hedefimiz yerli ve yabancı turistleri ilçemize çekmek, Saklı Cennet Ayvacık’ı Orta Karadeniz’in Turizm Cenneti yapmak” dedi.

Daha sonra Ayvacık İlçesinin kültürünü yansıtmak amacı ile Çarşıköy Mahallesinde halen el ile dokunmakta olan Cecim Kiliminin nasıl dokunduğunun çekimi yapıldı.

[gallery ids="27181"]

İlçenin tanıtımı amacı ile çekimlerini tamamlayan A haber ekibi ilçeden ayrıldılar.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum