ACILARINI YÜREKTEN YAŞIYORUZ…

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor Futbol Takımının Havza yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcular için bir başsağlığı mesajı

ACILARINI YÜREKTEN YAŞIYORUZ…
19 Ocak 2016 - 18:10
Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor Futbol Takımının Havza yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcular için bir başsağlığı mesajı yayımladı.
Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan yaptığı açıklamada; "20 Ocak 1989 şüphesiz ki; Türk futbol tarihinin en karanlık günü. Samsunspor tüm hazırlıklarını tamamlamış ve 20 Ocak sabahı erken saatlerde Malatyaspor deplasmanına gitmek üzere yola çıkmıştı.
Tabii ki her şey futbol üzerineydi. Ta ki Havza yolunda o talihsiz kaza yaşanana kadar. Samsunspor takım otobüsü Havza yolunda bir kamyonla kafa kafaya çarpmış ve maalesef bu kazada Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan'ı kaybetmişti.
Samsun'un ve Samsunspor'un kısacası tüm Türkiye'nin yüreğine kocaman bir ateş düşmüştü.
Yaşanan bu kazanın üzerinden tam 27 sene geçmesine rağmen bu acıyı her 20 Ocak günü bir kez daha yaşıyoruz" dedi.
Erdoğan; "20 Ocak tarihi münasebetiyle kazada hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan'a bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Samsunspor camiasına başsağlığı diliyorum. Acılarını tıpkı kendileri gibi yürekten yaşıyor ve paylaşıyorum" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum